“Det betyder meget at have serveretten i ministerierne,” lyder det fra byrådsmedlem Ole Holleufer. Arkivfoto

“Det betyder meget at have serveretten i ministerierne,” lyder det fra byrådsmedlem Ole Holleufer. Arkivfoto

Liberal Alliance i Furesø:

“Vi skal blive i regeringen”

Furesøs byrådsmedlem Ole Holleufer er ikke i tvivl om, at LA får størst indflydelse som regeringsparti

Af
Af Kristina Pihl

Der har rejst sig et sandt stormvejr i Liberal Alliances bagland, efter at partiet har droppet forhandlingerne om markante skattelettelser. Flere af partiets lokalforeninger og hovedbestyrelsesmedlemmer har meldt ud, at de ønsker Liberal Alliance ud af regeringen, men i Furesø er der fortsat opbakning til partiets plads i regeringen.
Fik du læst: Årets Furesøborger Kåret: "Vi er heldige at have dig"
“Jeg tror, vi får sat det største liberale fingeraftryk på dansk politik ved at sidde i regeringen. Det betyder meget at have serveretten i ministerierne,” udtaler Liberal Alliances byrådsmedlem i Furesø, Ole Holleufer, til DR Nyheder.

Publiceret 11 January 2018 00:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl