Den nuværende grund kommer også til at rumme det nye Hareskov Børnehus. Illustration af BJERG Arkitektur

Den nuværende grund kommer også til at rumme det nye Hareskov Børnehus. Illustration af BJERG Arkitektur

Her er Hareskovs nye børnehus:

'Huset mellem træerne'

Byrådet har netop besluttet at igangsætte byggeriet af det nye Hareskov Børnehus

'Huset mellem træerne' kalder arkitekterne det vinderprojekt, som fremover skal huse Hareskov Børnehus. Huset får plads til 100 børn og fleksible rammer, så det også kan fungere som lokalt samlingspunkt uden for åbningstid.

Fik du læst: Værløsepige blandt de bedste: Mille maler mesterligt

Der bliver plads til de helt store armbevægelser i det kommende Hareskov Børnehus, hvor byens yngste børn frem over får deres hverdag. For huset vil kunne rumme såvel de vilde lege som plads til stilhed og fordybelse, lover parterne bag det nye projekt, totalenterpriseteamet Lund & Staun, BJERG Arkitektur A/S, Sloth Møller og IN'BY. Et team, der har erfaringer med byggeri af dagtilbud.

Hele byens hus

Byrådet har netop besluttet at igangsætte byggeriet af det nye Hareskov Børnehus som en integreret institution på Skovmose Allé 55. Altså samme sted, hvor den nuværende institution ligger i dag, og det har været et stort ønske for forældrene, fremgår det i en pressemeddelelse.

Fik du læst: Udvalget har sagt ja: Planer for Posthusgrunden kan snart sættes i gang

Børnehusets daglige leder, Rikke Buer Toldam hæfter sig ved, at byggeriet foruden at være en daginstitution og en arbejdsplads også er forældrenes hus, hvor den fleksible indretning giver forældre og andre i lokalmiljøet mulighed for at benytte en del af huset til fritidssammenkomster eller aktiviteter.

logy

Der bliver rigeligt med plads i det nye børnehus. Pressefoto

Der bliver rigeligt med plads i det nye børnehus. Pressefoto

null

Publiceret 23 February 2018 00:00