TV-kokken Claus Holm kom forbi Fakta i Værløse Bymidte i sidste uge sammen med Jens Romundstad, som er salgsdirektør i Fakta. Det er butiksbestyrer Senel Sem i midten.

TV-kokken Claus Holm kom forbi Fakta i Værløse Bymidte i sidste uge sammen med Jens Romundstad, som er salgsdirektør i Fakta. Det er butiksbestyrer Senel Sem i midten.

Nyt ansigt på Bymidten:

Butikschef motiveres af udfordringer

I sit første halve år som butikschef i Fakta i Bymidten er Senel Sem lykkedes med at tiltrække flere kunder og skabe større omsætning

Af
Af Anne Lønstrup

Senel Sem bukker sig og samler en brugt plastikhandske op, som ligger og flyder på gulvet ved butikkens brødsalg. Han har fart på, men er ikke for travl til at holde styr på detaljerne.

Vi møder ham i butikken, hvor han går og fylder varer op. Påskesalget gik så godt, at forretningen målt på omsætning blev sjette bedst blandt 406 Fakta-butikker. Den placering er den 32-årige butikschef selvfølgelig stolt af, for han kom til Fakta på Værløse Bymidte i november netop for at vende butikkens ikke så positive udvikling. Det er han i færd med at gøre ved generelt at ”løfte overliggeren.”

Fik du læst: Mere asfalt til små og store hjul på flyvestationen

”Den her butik var lidt nede med snuden, og det kunne mærkes på den måde, at kunderne gik andre steder hen. Siden jeg kom til som butikschef har vi fået vendt den udvikling, så vi nu har fået fem pct. flere kunder og 10 pct. større omsætning i butikken,” fortæller Senel Sem.

”Vi skal sørge for, at kunderne altid kan få de varer, de har brug for. Altså at de ikke går forgæves efter hverken tilbudsvarer eller hverdagsvarer, fordi vi må melde udsolgt. Hvis butikken samtidig er pæn og ren, så vil kunderne gerne komme igen,” siger han. Herudover introducerer han et nyt vegetarkoncept, hvor vegetarer og veganere vil kunne finde både tørvarer og kølevarer, de efterspørger.

Bedre service

Senel Sem blev hentet fra en stilling som butikschef i Fakta i Roskilde, ”fordi jeg ifølge min chef havde gjort det ekstra godt der,” som han siger. Han har i alt været ansat i Fakta i fem år og har arbejdet sin vej op uden uddannelse.

Fik du læst: Vilsholm i Folketinget

”Jeg har været i branchen, siden jeg startede som flaskedreng som 15-årig. Jeg motiveres af udfordringer som f.eks. at få en forretning, der ikke kører så godt til at vende sin udvikling. Det er ikke fordi, jeg har lavet store forandringer, men jeg har siden min tiltrædelse arbejdet med at dygtiggøre mine 26 medarbejdere, så de kan yde en bedre service,” fortæller Senel Sem, som privat bor i Måløv, hvor han også er vokset op, og som er gift og far til en dreng på otte måneder.

Senel Sem foran Fakta i Bymidten i Værløse sammen med sin souschef, Casper Christensen.

Senel Sem foran Fakta i Bymidten i Værløse sammen med sin souschef, Casper Christensen.

Publiceret 12 April 2018 06:30

Tyven brød vinduet op på første sal

politi Døgnrapporten fra Nordsjællands Politi kan berette om to indbrud fra Furesø Kommune. De er begge begået i Farum.

Tyv stjal sølvtøj og smykker

På Sommersvej er der mellem klokken otte og klokken 18.55 den 10. december brudt et vindue op til en villa. Vinduet var i første sals højde. Her er det ikke gjort op, hvad der er stjålet endnu.

Det er der til gengæld ved et indbrud på Dorthesvej, hvor der er brudt et vindue op på et tidspunkt mellem klokken 7.30 og klokken 18 den 10. december. Her er der stjålet smykker.

Se nogle af de historiske billeder her:

Kirke Værløse Kalenderen er sat til salg

styr på dagene Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening er klar med 2020-udgaven af Kirke Værløse Kalenderen. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse, der også fortæller, at interesserede kan købe kalenderen i Meny på Værløse Bymidte. Butikken sælger kalenderen helt uden fortjeneste.

"Vi er meget glade for den støtte, vi får fra Meny, der uegennyttigt bakker op om vores forenings aktiviteter," siger formand for husmoderforeningen Charlotte Søllner Hernø i pressemeddelelsen.

Den lille by havde tilbage i tiden adskillige købmænd, kolonialvareforretninger, en slagterbutik, egen bager, rejsebiograf og en kro med keglebane.

"Der er brugt adskillige dage på at finde interessante billeder i Furesø Kommunes stadsarkiv i Farum. Og indsatsen har givet pote. Der er bl.a. fundet fotos af den smukke rejsestald, som lå på Bygaden mellem nummer 19 og 23, af vandtårnet omgivet af marker op til 'Olsens funkisvilla' og af de bygninger, der lå til højre og til venstre for hovedindgangen til Kirke Værløse Kirke, ligesom der er fundet et foto af mejeriet, de lå på det, der engang hed Stationsvejen, men som nu hedder Knud Hjortøs Vej," skriver foreningen.

Der er trykt et mindre oplag, og salget skal støtte husmoderforeningen. Den kan bestilles på www.husmoderforening.dk eller - som sagt - købes i Meny.

Bestil kalenderen på www.husmoderforening.dk eller køb den i Meny i Værløse.

jbt