Natten mellem fredag og lørdag blev der sat ild til badebroerne ved Furesøbad, der ellers skulle have været i vandet i den kommende uge. Foto: Helene Holm Stolle

Natten mellem fredag og lørdag blev der sat ild til badebroerne ved Furesøbad, der ellers skulle have været i vandet i den kommende uge. Foto: Helene Holm Stolle

Trist bademester efter brand:

"Det bliver en dyr omgang"

Af
Helene Holm Stolle

"Det er rigtig trist". Ordene hænger lidt i luften, inden Michael Bay Olsen, der er forpagter af hele Furesøbad men i folkemunde omtales som bademester, kan sige mere om den brand, der opstod på stranden ved Furesøbad natten mellem fredag og lørdag. 

Læs også: Jubilar: "Furesøbad er mit hjem"

Og trist er det, for branden, der gjorde det af med mellem 10-15 af de ialt 30 fag af badebroerne, bliver en dyr omgang at erstatte. Mellem 200.000- 300.000 kroner anslår Michael Bay Olsen.

Fredag var det årets første rigtige sommerdag med en temperatur, der lige sneg sig op over de 25 grader. Derfor var der mange mennesker ved Furesøbad dagen og aftenen igennem. 

Fik du læst: Gert giver børn selvtillid - på rulleskøjter

"Det var helt, som det plejer at være - og skal være. Det er jo et fristed. Derfor håber jeg også, at branden er sket på grund af ubetænksomhed frem for med vilje", siger Michael Bay Olsen og fortsætter:

"Det vil være rigtig ærgerligt, hvis det fremover vil være nødvendigt at have en vagt på hernede. Det håber jeg ikke bliver nødvendigt", siger Michael Bay Olsen. 

Natten mellem lørdag og søndag blev der dog holdt et ekstra øje med Furesøbad, idet både kommunens servicevagt og SSP-indsatsen rundede det populære badested. 

Publiceret 22 April 2018 05:00