Den 3. maj kan du opleve Erann DD på Farum Bytorv, når der er Late Night Shopping. Pressefoto

Den 3. maj kan du opleve Erann DD på Farum Bytorv, når der er Late Night Shopping. Pressefoto

Erann DD er klar til at indtage Farum Bytorv

Hvem husker ikke de mange hits fra både Zapp Zapp og Drori Hansen - og den 3. maj kan du opleve dem på Farum Bytorv, når Erann DD giver intimkoncert

Den ene store, danske kunstner efter den anden har indtaget Store Torv på Farum Bytorv gennem de senere år, når Bytorvet har inviteret til Late Night Shopping. Sådan bliver det også torsdag den 3. maj, hvor det er Erann DD, der går på scenen klokken 20. Dermed er der sikkerhed for en svingende afslutning på Late Night Shoppingen med lækre, groovy toner.

Erann DD debuterede som soloartist med det dobbelt platin-sælgende album 'Still Believing' tilbage i 2000, men allerede år forinden havde han lagt Danmark ned som forsanger i funkbandet Zapp Zapp og i midt 90'erne med duoen Drori-Hansen Furniture, der udover Erann DD bestod af gymnasiekammeraten Casper Hansen.

Fik du læst: Graffiti fra Boston til Farum 

I 2001 vandt Erann DD en Danish Music Award for Årets nye danske navn, og i 2003 udgav Erann DD albummet 'That's the Way for Me' og udvælges af Folkegaven 2004 til at skrive sangen 'When You Hold Me' i anledning af Kronprins Frederik og Prinsesse Marys bryllup den 14. maj 2004. Sangen gik direkte ind som nummer et på airplay-listen, og ved udgivelsen ligeledes nummer et på single-hitlisten, med et salg på 24.000 eksemplarer i den første uge. Siden da har Erann DD udgivet flere albums, og han har samarbejdet med Nik & Jay, og nu er han altså klar til at give kunderne på Farum Bytorv en uforglemmelig aften.

Intimkoncerten finder sted den 3. maj klokken 20 på Store Torv på Farum Bytorv.

Publiceret 26 April 2018 08:11