Først hen på eftermiddagen var der tid til en velfortjent kaffepause for Lisbeth og Torben Bo Christensen, da de fredag åbnede for sommersæsonen på Rokkedyssegaard. Foto: Helene Holm Stolle

Først hen på eftermiddagen var der tid til en velfortjent kaffepause for Lisbeth og Torben Bo Christensen, da de fredag åbnede for sommersæsonen på Rokkedyssegaard. Foto: Helene Holm Stolle

Rokkedyssegaard fik en perfekt start på sæsonen

Af
Helene Holm Stolle

Godt med sol, der, når man var i læ for vinden, varmede godt, var den perfekte ramme for årets første åbningsdag på Rokkedyssegaard i Kirke Værløse - og dagen igennem valfartede folk til den populære gård.

"Det har været helt overvældende, så mange mennesker der er kommet her. Der har simpelthen været så lang kø hele dagen - men det er selvfølgelig også populært, at vi lokker med halv pris på isen", fortæller Lisbeth Christensen, mens hun for første gang denne fredag har tid til at nyde en halv kop kaffe sammen med sin mand Torben Bo Christensen. Det sker i solen på nogle paller ude bag ved gårdbutikken. 

Fik du læst: Politikere: "Vi glæder os til afklaring på kunstgræsbanen i Hareskov"

"Der har været så travlt, men det er fantastisk. Vi er så glade for at opleve, hvordan borgerne har taget Rokkedyssgaard til sig, og vi kunne på ingen måde have ønsket os en bedre start på sæsonen", lyder det med et stort smil fra Torben Bo Christensen. 

"Sæsonen er jo kun lige begyndt, så gårdbutikken bugner endnu ikke med varer - bærrene lader vente lidt på sig endnu, men de er på vej. Men vi har masser af rabarber og sprøde radisser", indskyder Lisbeth Christensen. 

Fik du læst: Erann DD er klar til at indtage Farum Bytorv

Parret har haft travlt op til åbningen med at gøre gårdbutikken endnu mere indbydende - og bordene med de rød- og hvidternede duge lokker da også til hygge med både kaffe, den lækre bæris eller muffins fyldt med gårdens egne bær, men når solen skinner som denne fredag, vælger de mange gæster alligevel at tage lækkerierne med udenfor. 

 

Publiceret 28 April 2018 10:00