Farum Bytorv holder længe åbent på torsdag 3. maj, og traditionen tro betyder det, at der både er gode tilbud, masser af lækkerier til ganen og god musik. Arkivfoto: Helene Holm Stolle

Farum Bytorv holder længe åbent på torsdag 3. maj, og traditionen tro betyder det, at der både er gode tilbud, masser af lækkerier til ganen og god musik. Arkivfoto: Helene Holm Stolle

På torsdag er der Late Night Shopping på Farum Bytorv

Der bliver skruet ekstra meget op for festlighederne, når Farum Bytorv inviterer til Late Night Shopping den 3. maj

Der er masser at se frem til, når Farum Bytorv torsdag den 3. maj inviterer til Late Night Shopping og dermed som navnet antyder holder åbent helt frem til klokken 22.

Læs også: Erann DD er klar til at indtage Farum Bytorv 

Allerede fra Bytorvets åbningstid klokken 9.30 vil butikkerne være klar med de særlige Late Night tilbud, og fra klokken 18 skrues den gode stemning nogle ekstra takter op. Her varmer Danmarks nok bedste DJ, Joakim Hediger, der selv bor i Farum, op med de bedste hits gennem tiden. Det sker på Store Torv, og der er nærmest garanti for, at Joackim Hediger får alle kunder i god stemning.

Til en god aften hører også god mad og drikke, og ligesom tidligere sørger Bytorvets spisesteder og delikatesseforretninger for, at kunderne kan stille sulten. Store Torv bliver dækket op til middag og fest, og Slagter Jesper er klar med sine klassiske flæskestegssandwich, Ostebutikken genoptager de populære tapas-platter, Irma serverer Slagtermesterens hjemmelavede hotdogs, ligesom Café Petrine sørger for en særlige Late Night buffet - og så er der som altid mulighed for at stille sulten hos enten pølsevognen, Joe & The Juice og Pizzeria & Burgerhouse.

Læs også: Kor-battle i Galaksen med Anna David som gæstesolist

Klokken 20 er der intimkoncert på Store Torv, og traditionen tro er det med en af helt store på den danske musikscene - denne gang Eran DD, der spiller de største hits fra sin tid med Zapp Zapp, Drori-Hansen og sine egne solohits. Det bliver helt sikkert et festligt punktum for forårets Late Night Shopping.

Publiceret 01 May 2018 08:06