Det skal blive endnu mere attraktivt at komme på Værløse Bymidte, og derfor bliver hele området nu shinet ekstra op ogforskønnet. Der kommer blandt andet flere store markedsparasoller. Arkivfoto: Helene Holm Stolle

Det skal blive endnu mere attraktivt at komme på Værløse Bymidte, og derfor bliver hele området nu shinet ekstra op ogforskønnet. Der kommer blandt andet flere store markedsparasoller. Arkivfoto: Helene Holm Stolle

Værløse Bymidte shines op til foråret:

Skal blive mere attraktiv for både kunder og butikker

Reparation af og ny beplantning til højbedene, nye træsiddemøbler, rensning af betonstøttemure og rengøring af facader – Værløse Bymidte forskønnes før sommeren

Af
Af Anne Lønstrup

Foråret er kommet, og Værløse Bymidte er ved at blive gjort forårsklar. Det omfatter i første omgang reparation af højbedene ved Den Røde Plads og rensning at betonstøttemure på Bymidten. Når betonstøttemurene er renset, vil der blive opsat træsiddemøbler på murene.

Fik du læst: Var på vej til fredagsbøn: Brødre overfaldet i S-toget på vej mod Farum 

Herudover drejer forårsklargøringen sig om ny træer på den Røde Plads og rengøring af facader i Strøggaden. Skiltningen ind til Bymidten er også blevet opdateret og fornyet.

Lette at tiltrække lejere

”Der er tale om vedligeholdelse, forskønnelse og opdatering. Det er emner, som Bymidtens butikker har taget op i vores fremadrettede strategiplan for Værløse Bymidte,” fortæller centerkonsulent Annette Schou.

”Vi har præsenteret vores plan for Udvalget for Byudvikling og Bolig – og for borgmester Ole Bondo – og alle har nikket anerkendende og modtaget planen med positive tilkendegivelser. Økonomien er selvsagt et væsentligt punkt for at komme helt i mål og det arbejder vi på, på forskellige fronter lige nu,” siger hun.

Læs også: Kor-battle i Galaksen med Anna David som gæstesolist

 Annette Schou fortæller videre, at centerforeningens strategi og plan for Bymidten har gjort det lettere at tiltrække potentielle lejere.

”Vi får faktisk en del henvendelser på vores ledige lejemål lige nu, og det er så fantastisk. Første nye butik åbner den 5. maj.”

Ny parasoller og træer

I støbeskeen ligger endnu et par initiativer, der skal gøre Bymidten attraktiv at besøge. Det drejer sig om fem store markedsparasoller til Eventtorvet. De skal stå på pladsen i  sommerhalvåret og især gøre fyldest på Bymidtens Torvedage - hvor den første er den 26. maj.

Fik du læst: Nu kommer de militære fly og helikoptere tilbage til flyvestationen 

”Men parasollerne er også et godt aktiv, når vi skal holde Aftenåbent, Børnefestival, Miljødag o.s.v.,” siger Annette Schou.

Udover etableringen af nye træer og knoldebroer på parkeringspladsen på den Røde Plads, vil der snart blive sat trælameller på en del af betonvæggene i Strøggaden. Endelig glæder Centerforeningen sig til at præsentere et overdækket udeområde foran Værløse bio og Cafe.

Publiceret 01 May 2018 08:06