MIchael Bay Olsen fra Furesøbad fejrer den 17. april både sin 60 års fødselsdag og sit 25 års jubilæum.Arkivfoto

MIchael Bay Olsen fra Furesøbad fejrer den 17. april både sin 60 års fødselsdag og sit 25 års jubilæum.Arkivfoto

Bademesteren fylder rundt og fejrer jubilæum

Michael Bay Olsen fylder 60 år og kan samtidig fejre 25 års jubilæum - derfor inviterer han nu til reception

Af
Helene Stolle

Som tidligere fortalt her i avisen er 2018 et helt særligt år for Michael Bay Olsen fra Furesøbad. Det er nemlig både året, hvor han runder de 60 år samt året, hvor han kan fejre 25 året for sin ansættelse som inspektør - eller bademester, som han kaldes i folkemunde - ved Furesøbad. Det skal selvfølgelig fejres, og det bliver det også. Michael Bay Olsen inviterer nemlig til reception den 17. maj mellem klokken 14 og 17, og det foregår selvfølgelig i Restaurant Marina Furesøbad.

Læs også: Jubilar: "Furesøbad er mit hjem"

Ingen bliver i samme job i 25 år, hvis ikke de kan lide det, og Michael Bay Olsen elsker livet og jobbet ved Furesøbad - både som inspektør af strandområdet og som restauratør, hvor han har formået at gøre Restaurant Marina Furesøbad til en af områdets helt populære spisesteder.

Fik du læst: Værløse Bymidte shines op til foråret: Skal blive mere attraktiv for både kunder og butikker

“Det er fantastisk at være her”, har Michael Bay Olsen tidligere givet udtryk for i Furesø Avis, hvor han også forklarede, at når man bor der, hvor man arbejder, så smelter privat- og arbejdsliv nemt sammen. Men for Michael Bay Olsen har det heller aldrig været et problem.

“Det er et fantastisk sted at bo. Jeg bor helt tæt på strand, vand og skov. Det bliver ikke bedre”, siger han.

null

Publiceret 02 May 2018 06:30

Tyven brød vinduet op på første sal

politi Døgnrapporten fra Nordsjællands Politi kan berette om to indbrud fra Furesø Kommune. De er begge begået i Farum.

Tyv stjal sølvtøj og smykker

På Sommersvej er der mellem klokken otte og klokken 18.55 den 10. december brudt et vindue op til en villa. Vinduet var i første sals højde. Her er det ikke gjort op, hvad der er stjålet endnu.

Det er der til gengæld ved et indbrud på Dorthesvej, hvor der er brudt et vindue op på et tidspunkt mellem klokken 7.30 og klokken 18 den 10. december. Her er der stjålet smykker.

Se nogle af de historiske billeder her:

Kirke Værløse Kalenderen er sat til salg

styr på dagene Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening er klar med 2020-udgaven af Kirke Værløse Kalenderen. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse, der også fortæller, at interesserede kan købe kalenderen i Meny på Værløse Bymidte. Butikken sælger kalenderen helt uden fortjeneste.

"Vi er meget glade for den støtte, vi får fra Meny, der uegennyttigt bakker op om vores forenings aktiviteter," siger formand for husmoderforeningen Charlotte Søllner Hernø i pressemeddelelsen.

Den lille by havde tilbage i tiden adskillige købmænd, kolonialvareforretninger, en slagterbutik, egen bager, rejsebiograf og en kro med keglebane.

"Der er brugt adskillige dage på at finde interessante billeder i Furesø Kommunes stadsarkiv i Farum. Og indsatsen har givet pote. Der er bl.a. fundet fotos af den smukke rejsestald, som lå på Bygaden mellem nummer 19 og 23, af vandtårnet omgivet af marker op til 'Olsens funkisvilla' og af de bygninger, der lå til højre og til venstre for hovedindgangen til Kirke Værløse Kirke, ligesom der er fundet et foto af mejeriet, de lå på det, der engang hed Stationsvejen, men som nu hedder Knud Hjortøs Vej," skriver foreningen.

Der er trykt et mindre oplag, og salget skal støtte husmoderforeningen. Den kan bestilles på www.husmoderforening.dk eller - som sagt - købes i Meny.

Bestil kalenderen på www.husmoderforening.dk eller køb den i Meny i Værløse.

jbt