Event som Store Flyvedag er bare en af de store oplevelser i Furesø, der nu har betydet, at der er blevet nedsat en eventgruppe. Arkivfoto

Event som Store Flyvedag er bare en af de store oplevelser i Furesø, der nu har betydet, at der er blevet nedsat en eventgruppe. Arkivfoto

Furesø har fået en eventgruppe:

Skal sikre sparring mellem de helt store events i Furesø

Cykelløb gennem Hovedgaden, Danmarksmesterskaberne i Veterantennis og VM i orienteringsløb i Farum Arena. Der skal sættes mange krydser i kalenderen, hvis man vil opleve årets events i Furesø. Succeser som Store Flyvedag og Picnicfestivalen vil også i år være at finde på programmet, men også nye tiltag som cykelløbet Chasing Cancellara kommer til kommunen.

Fik du læst: Bademesteren fylder rundt og fejrer jubilæum

Furesø Kommune har derfor nedsat en ny eventgruppe bestående af repræsentanter fra erhvervslivet, de handlende, foreningslivet, kommune og arrangører. Gruppen skal sikre sammenhæng mellem de mange begivenheder og sikre, at de bliver til gavn og glæde for kommunens borgere og erhvervsdrivende, og så skal de styrke sparring og udveksling af idéer mellem de forskellige events, aktiviteter og aktører.

“Vi er mere end klar til at byde ind med både erfaringer og idéer til optimering af processerne omkring de store events, og fremfor alt glæder vi os til at være med til at forme strategien for de fremtidige events og til at bringe de mange uudnyttede synergier i spil,” fortæller Eva Vedel, der er formand for eventgruppen. Gruppen holdt deres første møde 18. april.

Fik du læst: Dramatisk redningsaktion: Sejler kæntrede

Det er udvalget for kultur, fritid og idræt, der har oprettet eventgruppen, og formand Tine Hessner (B) tror på, at gruppen kan gøre en forskel.

“Vi har mange ildsjæle i Furesø som år efter år tager initiativ til at arrangere imponerende events til glæde for rigtig mange - og ikke bare kommunens egne borgere. De tiltrækker tusindvis af gæster i alle aldre og har stor betydning for vores lokale erhvervsliv og er med til at skabe sammenhængskraft i Furesø. Derfor skal vi selvfølgelig gøre hvad vi kan for at bakke op, blandt andet gennem nedsættelse af eventgruppen og etablering af eventpakker,” siger Tine Hessner.

Udover arbejdet med at koordinere og understøtte events, skal eventgruppen komme med forslag til, hvordan Furesø Kommune fremadrettet bedst støtter op om større events.

 

Årets helt store events i Furesø

• 2.-3. Juni Picnic Festival 
• 27. juni -1. juli Nordiske Mesterskaber i idrætsgymnastik i Farum Arena
• 6. - 13. juli VM i orienteringsløb i Farum Arena
• 28. juli - 4. august: DM i Veterantennis
• 25. august Store Flyvedag på Flyvestationen
• 31. aug. - 1. sept. Furesø Festival ved Furesøbad
• 2. september Chasing Cancellara i Farum Hovedgade
• 9. september Store Cykeldag på Flyvestationen
• 21. september Årets Ungdomskommune i Galaksen
• 29. okt. - 4. nov. Spil Dansk i kulturhusene

Publiceret 03 May 2018 10:00