Farum Midtpunkt har været plaget af en række bilindbrud de seneste døgn. Arkivfoto: Anne Lønstrup

Farum Midtpunkt har været plaget af en række bilindbrud de seneste døgn. Arkivfoto: Anne Lønstrup

Stribevis af bilindbrud

Tyvene har haft travlt i parkeringskældrene i Farum Midtpunkt og på Farum Bytorv

Af
Jens Berg Thomsen

Politiets døgnrapport melder om en del indbrud i biler i Farum Midtpunkt og et enkelt på Farum Bytorv.

“Det er den samme fremgangsmåde og de samme ting, der bliver gået efter, så vi går ud fra, at der er en sammenhæng,” siger politiassistent Dorte Kalhauge fra Nordsjællands Politi.

Fik du læst: Møbler og sække med affald smidt ved Skovlinjen: Men så tog borgere affære

Politiet skal i nu undersøge sagerne nærmere. Mellem onsdag klokken 23 og torsdag klokken 22 er en trekantet rude smadret på en Ford Fiesta på Bybækterrasserne, men det ser ikke umiddelbart ud som om, at der er stjålet noget. Det er der heller ikke på en anden bil, der mellem tordag klokken 20.30 og fredag klokken ni har fået smadret venstre siderude. Mellem torsdag klokken 20 og fredag klokken 56.30 er der stjålet en Brobizz fra en Opel Corsa, der har været parkeret under Nygårdterrasserne. Her har tyven aflistet en rude i bilen.

Fik du læst: Opfordring fra politiet: Du skal ikke bremse for alle dyr

Også på Farum Bytorv har der været bilindbrud. Det er sket fredag mellem klokken 13 og 13.15, hvor der er brudt ind, og her har tyven taget en lyserød børnepung med 200 kroner i. Mellem fredag klokken 23 og lørdag klokken tre om morgenen er der stjålet en iPad i guld og lader til Apple og en til Huawei.

Igen på Nygårdterrasserne er der stjålet en GPS fra en Saab. Derudover er bilen rodet igennem, og indbruddet er sket mellem fredag klokken 21.30 og lørdag 11.30. Igen på Nygårdterrasserne er der stjålet en GPS fra en Chevrolet Spark. Trekantsruden i venstre side er smadret, og tyvene har igen gennemrodet bilen.

Publiceret 15 May 2018 00:00