Når der er aftenåbent på Værløse Bymidte, kan du komme på speed dating med sognepræst Fritze Steiner-Johnsen

Når der er aftenåbent på Værløse Bymidte, kan du komme på speed dating med sognepræst Fritze Steiner-Johnsen Privatfoto

Vil du på date med præsten?

Når der er aftenåbent på Værløse Bymidte, kan du møde en af sognets præster, Fritze Steiner-Johnsen, på en helt ny måde

Fritze Steiner-Johnsen, der er sognepræst i Værløse, sætter gang i en helt ny måde at komme i kontakt med borgerne på. Når der er aftenåbent på Værløse Bymidte stiller hun nemlig op til en gang speed dating.

"Jeg synes jo, at folk skal komme i kirke, men jeg synes også, at kirken skal komme til folk"

"Jeg synes jo, at folk skal komme i kirke, men jeg synes også, at kirken skal komme til folk. Derfor tager jeg en sofa, et bord og et par lysestager med mig op til Bymidten den 31. maj og slår mig ned fra kl. 16-20. Vi er heldigvis mange, der går og grubler over livets store spørgsmål, og de er gode at vende med en præst. Så jeg ser frem til en aften med massiv dating”, fortæller Fritze Steiner-Johnsen.

Publiceret 23 May 2018 08:33

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl