Morten Palner fik overrakt 35.000 kr. af Nordea Fonden og 5.000 kr. af Furesø byråd. Pengene skal gå til en bålhytte og et sejl i fritidshjemmets baghave.

Morten Palner fik overrakt 35.000 kr. af Nordea Fonden og 5.000 kr. af Furesø byråd. Pengene skal gå til en bålhytte og et sejl i fritidshjemmets baghave.

Flotte gaver til Solhøjgård

Farums første fritidshjem fik i alt overrakt 40.000 fra Nordea Fonden og Furesø byråd

Af
Kristina Pihl

Jubilæum Fritidshjemmet Solhøjsgårds 50 års jubilæum blev fejret i stor stil. Fredag 1. juni var nuværende og tidligere forældre, bedsteforældre, børn og andre med tilknytning til stedet inviteret til jubilæumsreception, hvor de blandt andet kunne se en særlig jubilæumsudstilling med historier og billeder fra de sidste 50 år.

Dagen bød også på flotte gaver. Solhøjgård modtog 35.000 kr. fra Nordea Fonden. Pengene skal gå til fritidshjemmets nye bålhytte. Leder på Solhøjgård, Morten Palner, fortæller dog, at bevilligen ikke har noget med jubilæet at gøre, men at det flaskede sig sådan, at overrækkelsen kunne kombineres med den runde fødselsdag.

Også Furesø byråd kom med en gave: en check på 5000 kr. Morten Palner fortæller at pengene formentlig skal gå til et sejl i haven, så børnene har kan opholde sig i skyggen på de varme sommerdage.

Solhøjgård holdt jubilæumsreception fredag 1. juni. Dagen bød på taler og en særlig Solhøjgård-udstilling.

Solhøjgård holdt jubilæumsreception fredag 1. juni. Dagen bød på taler og en særlig Solhøjgård-udstilling. Foto: Kristina Pihl

Publiceret 04 June 2018 09:32