Solveig Bisgaard fylder 70 år. Pressefoto

Solveig Bisgaard fylder 70 år. Pressefoto

Solveig Bisgaard 70 år

Den runde fødselsdag fejres med en reception 29. juni

Solveig Bisgaard, bestyrelsesformand og direktør i SIMI A/S fylder 70 år 29. juni 2018.

Solveig Bisgaard er født i Esbjerg, men vokset op på Amager. Efter endt studentereksamens og Niels Brocks Højere Handelseksamen blev hun ansat i det daværende FDB's Konsulenttjeneste og var med til at planlægge og etablere en række af brugsforeningsbevægelsens supermarkeder og varehuse. Sideløbende med arbejdet tog hun på Handelshøjskolen i København en HD i afsætningsøkonomi. Herefter gik turen til Rockwool som produktchef, men efter nogle år vendte hun tilbage til FDB, som marketingchef og medieindkøber i FDB's reklamebureau RT.

Fik du læst: Se billederne: Studenterne sprang ud

I 1976 realiserede hun, sammen med sin mand, drømmen om at blive selvstændig erhvervsdrivende og etablerede sig med franske legetøjsagenturer. I 1977 dannedes SIMI A/S ved at købe aktiverne ud af betalingsstandsningsboet SIMI Kemisk-Teknisk Fabrik. I 1995 opkøbtes den konkurrerende virksomhed Perolin. Efter en beskeden start er SIMI A/S vokset op til at være en anerkendt virksomhed, der specielt er kendt for sine miljørigtige rengøringsmidler.

 

Fik du læst: Så er der faldet dom: Farumgård-ejer frifundet

Selvom ovenstående bedrifter burde gøre en forpustet, har Solveig Bisgaard også engageret sig i det lokale erhvervsliv. Hun er blandt andet formand for Furesø Industri, næstformand i Furesø erhvervskontaktudvalg, medlem af miljørådet i Furesø, samt et aktivt medlem af Inner Wheels distrikt 47, hvor hun har været distriktspræsident.

Udover en travl forretnings -og foreningsmæssig karriere har Solveig Bisgaard også haft tid til at opbygge et tæt og nært familieliv med sin mand og deres seks børn, svigerbørn og ni børnebørn.

For at fejre Solveig Bisgaard inviteres venner, bekendte og forretningsforbindelser til reception fredag 29. juni kl. 14-17 i hjemmet i på Gregersmindevej 10 i Farum.logy

Publiceret 26 June 2018 06:30

Tyven brød vinduet op på første sal

politi Døgnrapporten fra Nordsjællands Politi kan berette om to indbrud fra Furesø Kommune. De er begge begået i Farum.

Tyv stjal sølvtøj og smykker

På Sommersvej er der mellem klokken otte og klokken 18.55 den 10. december brudt et vindue op til en villa. Vinduet var i første sals højde. Her er det ikke gjort op, hvad der er stjålet endnu.

Det er der til gengæld ved et indbrud på Dorthesvej, hvor der er brudt et vindue op på et tidspunkt mellem klokken 7.30 og klokken 18 den 10. december. Her er der stjålet smykker.

Se nogle af de historiske billeder her:

Kirke Værløse Kalenderen er sat til salg

styr på dagene Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening er klar med 2020-udgaven af Kirke Værløse Kalenderen. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse, der også fortæller, at interesserede kan købe kalenderen i Meny på Værløse Bymidte. Butikken sælger kalenderen helt uden fortjeneste.

"Vi er meget glade for den støtte, vi får fra Meny, der uegennyttigt bakker op om vores forenings aktiviteter," siger formand for husmoderforeningen Charlotte Søllner Hernø i pressemeddelelsen.

Den lille by havde tilbage i tiden adskillige købmænd, kolonialvareforretninger, en slagterbutik, egen bager, rejsebiograf og en kro med keglebane.

"Der er brugt adskillige dage på at finde interessante billeder i Furesø Kommunes stadsarkiv i Farum. Og indsatsen har givet pote. Der er bl.a. fundet fotos af den smukke rejsestald, som lå på Bygaden mellem nummer 19 og 23, af vandtårnet omgivet af marker op til 'Olsens funkisvilla' og af de bygninger, der lå til højre og til venstre for hovedindgangen til Kirke Værløse Kirke, ligesom der er fundet et foto af mejeriet, de lå på det, der engang hed Stationsvejen, men som nu hedder Knud Hjortøs Vej," skriver foreningen.

Der er trykt et mindre oplag, og salget skal støtte husmoderforeningen. Den kan bestilles på www.husmoderforening.dk eller - som sagt - købes i Meny.

Bestil kalenderen på www.husmoderforening.dk eller køb den i Meny i Værløse.

jbt