Modelfoto: Mostphotos.com

Kritik af Kildehus-flytning: "Vi er ikke blevet lyttet til"

Byrådets beslutning om at flytte Kildehuset møder kritik

Af
Kristina Pihl

Byråd Mange forældre var onsdag aften mødt op i rådhussalen på Furesø Rådhus, da byrådet skulle tage stilling til Kildehusets fremtidige placering. En af dem var Rasmus Dibbern. Han fortæller, at han gennem de sidste fem år har fulgt diskussionerne om Kildehusets fremtid, og han undrer sig over kommunens argument om, at der kan skabes bedre pædagogiske rammer i Bifrost.

"Kommunen og Socialdemokratiets argumentation har været skiftende de sidste fem år. Nu pakker de så beslutningen ind i, at der er problemer med de pædagogiske rammer i Kildehuset, men tidligere har rammerne i Kildehuset været omtalt som en fordel," fortæller han.

Bettina Ugelvig Møller (A), der er formand for formand for udvalget for dagtilbud og familier oplyser i en pressemeddelelse fra Furesø Kommune, at forældrene og medarbejder i samarbejde vil indrette de nye rammer i Bifrost. Rasmus Dibbern er dog kritisk:

"Nu siger de stå, at de vil lytte efter forældrenes ønsker i Bifrost, men hvorfor skulle vi tro på, at de vil lytte nu. Det arbejde der er blevet gjort de sidste fem år har været spild af tid, så mit råd er, at når kommunen snakker om borgerinddragelse, synes jeg, man skal bruge tiden sammen med sin familie i stedet," lyder det fra Rasmus Dibbern.

Publiceret 28 June 2018 00:00