Selvom de her uger er det største rejseuger i sommeren, er der stadig mange gæster ved Furesøbad - men Michael Bay Olsen forventer et boom af besøgende den sidste uge af sommerferien, inden skolerne starter igen.

Selvom de her uger er det største rejseuger i sommeren, er der stadig mange gæster ved Furesøbad - men Michael Bay Olsen forventer et boom af besøgende den sidste uge af sommerferien, inden skolerne starter igen. Foto: Helene Holm Stolle

Bademester: "Det her er den bedste sæson i min tid"

Selvom sommeren slet ikke er forbi endnu, så er der ingen tvivl hos Michael Bay Olsen fra Furesøbad; denne sommer slår alt

Af
Helene Holm Stolle

Selvom der stadig er en del uger tilbage af skolernes sommerferie, så er der ingen tvivl hos Michael Bay Olsen fra Furesøbad. Denne sommer slår ikke overraskende alt.

Det har uden sammenligning været den bedste sæson i mine 25 år hernede

"Det har uden sammenligning været den bedste sæson i mine 25 år hernede. Det er der slet ingen tvivl om - heller ikke selvom vi havde den triste episode med badebroerne, der brændte", lyder det fra Michael Bay Olsen, der fortæller, at der stort set hver dag siden begyndelsen af maj måned har været fyldt på stranden.

Lige nu er der dog en afmatning i antallet af gæster ved den populære søstrand, men det er der en god forklaring på.

"Det er de største rejseuger lige nu, og de mennesker, der ikke er på ferie, er på arbejde. Så lige nu er her god plads. I ugerne lige op til skolestart, så valfarter folk hertil igen", lyder det fra Michael Bay Olsen, der også fortæller, at han lige nu udnytter den aftagende travlhed til at nå at få fikset en masse praktiske ting, så alt kan stå fint og klart.

Publiceret 20 July 2018 05:30