Helle Lehrmann og Dorte Østergaard fik tirsdag aften blomster og klapsalver for deres store indsats gennem de sidste syv år, hvor de har stået i spidsen for Furesø Sommer Workout.

Helle Lehrmann og Dorte Østergaard fik tirsdag aften blomster og klapsalver for deres store indsats gennem de sidste syv år, hvor de har stået i spidsen for Furesø Sommer Workout. Foto: Kimmie Hetland

Furesø Sommer Workout dansede af med manér

Tilslutningen var stor, da Furesø Sommer Workout sluttede af tirsdag aften

Af
Kimmie Hetland

Tirsdag aften var der fuld gang i den, for både musikken og stemningen var høj, da Furesø Sommer workout fandt sted for sidste gang denne sommer ved fodboldbanerne ved Farum Arena.

Udover at være sidste gang denne sommer var det også sidste gang med Helle Lehrmann og Dorthe Østergaard ved roret, og det kunne mærkes på antallet af deltagere som, ifølge Helle Lehrmann, var næsten dobbelt så stort, som det plejer at være.

I alt fem instruktører gav den gas oppe på scenen, og Helle Lehrmann selv lagde ud med at varme op. Efter det sidste nummer blev der klappet af de to initiativtagere til Furesø Sommer Workout, som takkede af og modtog blomster for deres store indsat gennem syv somre.

Derefter blev de glade og svedende deltagere budt på rosé, saltstænger og mirabeller, og alle gav udtryk for, at de håbede at komme til at danse igen næste sommer.

Foto: Kimmie Hetland

Foto: Kimmie Hetland

Foto: Kimmie Hetland

Publiceret 09 August 2018 08:47

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl