Kunstnerne Grazyna Gotz og Jens Christian Jensen udstiller sammen i Skovhuset ved Søndersø.

Kunstnerne Grazyna Gotz og Jens Christian Jensen udstiller sammen i Skovhuset ved Søndersø. Pressefoto

Ny udstilling er klar i Skovhuset

Spillerum. Det er titlen på den udstilling, der er fernisering på den 18. august i Skovhuset ved Søndersø

På sensommerens udstilling i Skovhuset er der budt op til dans med maleren Grazyna Gotz og billed-huggeren Jens Christian Jensen, der udstiller sammen for anden gang i hinandens selskab

Titlen Spillerum refererer til, at der skal være plads mellem kunstnerne indbyrdes og mellem kurator til at få udstillingen i spil. Og til spillerum hos betragteren til at sanse, fantasere, inspirere, opleve og interpretere. 'Rum' henviser dels til Jens Christian og Grazynas arbejde med rum i deres respektive værker, henholdsvis det tre- og todimensionelle, og dels til måden de går i clinch med rummene i Skovhuset på.

Grazyna Gotz er kendt for sit abstrakte, impulsive og koloristiske billedunivers af blomsterlignende kompositioner, mens Jens Chr. Jensen transformerer materialer og genstande fundet tilfældigt i naturen, på byggepladsen eller på værkstedet til abstrakte, geometriske installationer og relieffer.

Udstillingen åbnes af Tine Hessner, Formand for Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget i Furesø Kommune. Det sker lrdag den 18. august klokken 15.

Søndag den 9. september klokken 15 fortæller Grazyna Gotz og kunstnerisk leder Annette Lindroos om udstillingen.

hhs

Publiceret 09 August 2018 07:54