Se billederne: Store og små fik masser af kilometer i benene i den gode sags tjeneste

Der kom mange kilometer i benene for både store og små ved onsdagens velgørenhedsløb, som FC Nordsjælland står bag

Af
Helene Holm Stolle

Solen skinnede, og humøret var højt, da Kasseløbet i går eftermiddag blev skudt i gang. De mange løbere - i alle aldre - var i den grad klar til at få nogle kilometer i benene og på den måde samle penge ind til tre institutioner, der alle har med børn at gøre, der har brug for ekstra hjælp, støtte og opmuntring.

Selvom Kasseløbet, der sidste år kunne give 132.000 kroner til Børnehuset Siv i Farum, altså fandt sted i går, kan du stadig være med til at støtte op. Du kan nemlig via Mobile Pay 73674 donere et beløb.

FC Nordsjælland, der står bag Kasseløbet i samarbejde med DHL, opgør først senere det endelige beløb, der er blevet løbet og samlet ind ved løbet - ligesom fordelingen af pengene til de tre institutioner, der i år tæller Børnehuset Siv, Julemærkehjemmet Kildemose og Børne- og Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital også afsløres senere.

Publiceret 07 September 2018 08:39

Tyven brød vinduet op på første sal

politi Døgnrapporten fra Nordsjællands Politi kan berette om to indbrud fra Furesø Kommune. De er begge begået i Farum.

Tyv stjal sølvtøj og smykker

På Sommersvej er der mellem klokken otte og klokken 18.55 den 10. december brudt et vindue op til en villa. Vinduet var i første sals højde. Her er det ikke gjort op, hvad der er stjålet endnu.

Det er der til gengæld ved et indbrud på Dorthesvej, hvor der er brudt et vindue op på et tidspunkt mellem klokken 7.30 og klokken 18 den 10. december. Her er der stjålet smykker.

Se nogle af de historiske billeder her:

Kirke Værløse Kalenderen er sat til salg

styr på dagene Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening er klar med 2020-udgaven af Kirke Værløse Kalenderen. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse, der også fortæller, at interesserede kan købe kalenderen i Meny på Værløse Bymidte. Butikken sælger kalenderen helt uden fortjeneste.

"Vi er meget glade for den støtte, vi får fra Meny, der uegennyttigt bakker op om vores forenings aktiviteter," siger formand for husmoderforeningen Charlotte Søllner Hernø i pressemeddelelsen.

Den lille by havde tilbage i tiden adskillige købmænd, kolonialvareforretninger, en slagterbutik, egen bager, rejsebiograf og en kro med keglebane.

"Der er brugt adskillige dage på at finde interessante billeder i Furesø Kommunes stadsarkiv i Farum. Og indsatsen har givet pote. Der er bl.a. fundet fotos af den smukke rejsestald, som lå på Bygaden mellem nummer 19 og 23, af vandtårnet omgivet af marker op til 'Olsens funkisvilla' og af de bygninger, der lå til højre og til venstre for hovedindgangen til Kirke Værløse Kirke, ligesom der er fundet et foto af mejeriet, de lå på det, der engang hed Stationsvejen, men som nu hedder Knud Hjortøs Vej," skriver foreningen.

Der er trykt et mindre oplag, og salget skal støtte husmoderforeningen. Den kan bestilles på www.husmoderforening.dk eller - som sagt - købes i Meny.

Bestil kalenderen på www.husmoderforening.dk eller køb den i Meny i Værløse.

jbt