Fra den 1. oktober til den 31. december kan du blive vaccineret mod influenza på Farum Apotek, og det er ikke nødvendigt at bestille tid.

Fra den 1. oktober til den 31. december kan du blive vaccineret mod influenza på Farum Apotek, og det er ikke nødvendigt at bestille tid. Arkivfoto.

Farum Apotek tilbyder vaccine mod influenza

Det er gratis at blive vaccineret, hvis man er over 65 år eller i en særlig risikogruppe

Af
Kimmie Hetland

Influenzasæsonen er over os, men ligesom sidste år vaccinerer Farum Apotek mod influenza fra den 1. oktober og frem til udgangen af december. Det er ikke nødvendigt at bestille en tid, man skal bare komme forbi.

"Vi er tilgængelige i hele vores åbningstid - helt frem til den 31. december - og har dermed gjort det nemmere at blive vaccineret mod influenza", siger apoteker Vural Kocak og fortsætter:

"Hvis vaccinationen gives for sent, kan man risikere ikke at kunne nå at opbygge tilstrækkelig immunitet, før man udsættes for smitte, så jeg håber, at mange vil benytte sig af tilbuddet.

Vaccinationen gives gratis til borgere over 65 år og personer med visse kroniske sygdomme, svært overvægtige og gravide. For netop de risikogrupper anbefaler Sundhedsstyrelsen, bliver vaccineret hvert år. Falder man ikke ind under nogle af de førnævnte kategorier, så kan man stadig blive vaccineret, men så koster det 150 kroner.

Publiceret 09 October 2018 14:24