Klokken 10 ankom Lars i en limousine med familien. Yderst til højre ses Danny Barbu Hansen, som er varehuschef.

Klokken 10 ankom Lars i en limousine med familien. Yderst til højre ses Danny Barbu Hansen, som er varehuschef. Foto: Kimmie Hetland

Flagallé, rød løber og limousine: Lars har 25 års jubilæum

Det var de store sejl, der blev sat til, da Kvickly Farum i går markerede Lars Ottesens 25 års jubilæum

Af
Kimmie Hetland

"Jeg har det rigtig godt her. Den ene dag har egentlig bare taget den anden, og nu har jeg været her i så lang tid, at nogle af kunderne også kender mig og min familie, og det synes jeg er ret sjovt", siger Lars Ottesen om de 25 år, han har været i Kvickly Farum.

Lars startede allerede i Kvickly, da han var 17 år som flaskedreng. Han har ikke en uddannelse bag sig, men har arbejdet sig op i Kvickly, og i dag er han i grøntafdelingen.

Mere end et håndtryk

Op til jubilæet blev Lars spurgt, om han gerne ville nøjes med en afdæmpet fejring med håndtryk, eller om han havde lyst til, at der blev gjort lidt mere ud af det. Og Lars tænke, at de 25 år gerne måtte fejres med manér. Det samme tænkte varehuschef, Danny Barbu Hansen.

"Det er meget almindeligt at have 25 års jubilæum i en stor koncern som Coop. Men i Lars’ tilfælde er det meget unikt, da han kun har været ansat i Kvickly Farum alle 25 år. Så man må sige han er et kendt ansigt i byen", siger Danny.

Klokken 10 torsdag formiddag ankom Lars til Kvickly i en limousine sammen med sin familie, og der blev han modtaget af alle kollegaerne som lavede en flagallé på hver side af en rød løber. Bagefter var der brunch for de ansatte og tidligere kollegaer, og klokken 12 var der reception i forområdet, hvor Lars skænkede et lille glas til de mange trofaste kunder.

Samarbejde og sammenhold

Når man spørger Lars, hvad der har fået ham til at blive i Kvickly i så mange år, kommer svaret med det samme.

"Det er samarbejdet. Vi hjælper hinanden her, og så er jeg rigtig glad for hver dag at møde ind til noget nyt. Jeg er i grøntafdelingen, og jeg ved selvfølgelig, hvilke varer, jeg har bestilt hjem, men man hvad alligevel aldrig, om det hele er lige godt. Og så motiverer det mig også, at jeg gerne vil gøre et godt stykke arbejde hver dag", siger han.

At der er et særligt samarbejde i Kvickly, kan varehuschefen Danny nikke genkendende til.

"For nyligt var der en af vores kollegaer, som desværre kom ud for en ulykke og ikke kunne arbejde, og der var det helt fantastisk at se, hvordan alle bare gik sammen. Her er et helt særligt sammenhold", siger Danny.

Publiceret 16 November 2018 09:34