Modelfoto: Mostphotos

Modelfoto: Mostphotos

Pistol fundet i Farum: 29-årig anholdt tirsdag aften

Han blev standset ved Farum Midtpunkt, da det blev vurderet, at han var påvirket af euforiserende stoffer

Af
Kimmie Hetland

En pistol og hash samt salgsposer. Det var, hvad en mand på 29 år havde på sig, da han tirsdag aften klokken 18.07 blev anholdt af politiet ved Nygårdsterrasserne, oplyser Nordsjællands Politi. Manden, der er fra Taastrup, blev standset, fordi han blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer.

Da politiet standsede manden viste det sig dog, at han kunne noteres for mere end det. Til patruljen viste han, ifølge politiets døgnrapport, at han havde en pistol på sig, som han lagde i bilen, og blev endvidere fundet i besiddelse af en moderat mængde hash samt salgsposer, som blev beslaglagt.

Der er grundlovsforhør i sagen klokken 13 ved retten i Lyngby, og anklageren oplyser til Furesø Avis, at dørene vil blive lukket. Anklageren kan desuden fortælle, at manden vil blive sigtet for at være i besiddelse af et skarpladt våben og stoffer, samt at opbevare to skilte jagtvåben og amfetamin i et kælderrum.

Publiceret 09 January 2019 10:46

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl