Marie Brixtofte signerer bøger i Bog & Idé på Farum Bytorv. Pressefoto

Marie Brixtofte signerer bøger i Bog & Idé på Farum Bytorv. Pressefoto

Brixtofte signerer bog om Brixtofte

Marie Brixtofte har udgivet en bog om sin berømte far. Den 26. januar besøger hun Farum og Bog & Idé

Lørdag den 26. januar er der bogsignering i Bog & Idé på Farum Bytorv.

Marie Brixtofte, der er datter af Farums tidligere borgmester Peter Brixtofte, har skrevet en ny bog om sin far og sin opvækst.

"Kun når det regner er en selvbiografisk fortælling om kærlighed. Både den, man kan få, og den, man aldrig helt fik. Det er også en fortælling om skam, svigt og håb og om at være barn af en alkoholiker. Om at tie og holde på hemmeligheder for at beskytte sin fars renommé," skriver forlaget Gyldendal i en omtale af den nye bog.

Marie Brixtoftes bogsignering foregår fra klokken 11 til klokken 12.

jbt

Publiceret 20 January 2019 00:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl