Jens Frederiksen og Betina Dyring-Andersen har sammen med kollegaen Michael Jensen åbnet ny akupunkturklinik i Farum. Foto: Jens Berg Thomsen

Jens Frederiksen og Betina Dyring-Andersen har sammen med kollegaen Michael Jensen åbnet ny akupunkturklinik i Farum. Foto: Jens Berg Thomsen

Ny akupunkturklinik åbnet i Farum

Trekløver har valgt Farum på grund af nærliggende opland til ny klinik på Frederiksborgvej

Af
Jens Berg Thomsen

Tre akupunktører, der i forvejen har hver sin klinik, har slået pjalterne sammen og har åbnet et helt fjerde sted i Farum. Klinikken er oppe at køre, og de tre, Betina Dyring-Andersen, Jens Frederiksen og Michael Jensen, har åbnet klinik på Frederiksborgvej i Farum oven på Toyotaforhandleren.

"Vi har lavet akupunktur i 20 år på fuld tid, så vi har noget erfaring at trække på," siger Jens Frederiksen.

De tre har tænkt sig at tage en hel dag hver om ugen i Farum, og måske skrue op efter behov. Jens Frederiksen har tidligere haft klinik i nabolaget og kender lidt til Farum i forvejen. De tres nuværende klinikker ligger i Charlottenlund og i København. Valget af Farum er på grund af kundegrundlaget, siger de to.

"Det ligger godt i forhold til oplandet med Allerød og Birkerød lige i nærheden," siger Betina Dyring-Andersen.

Der har for nylig været holdt introaften i den nye klinik, der ifølge de to kan byde på behandling af blandt andet smerter, kvindesygedomme, mandesygdomme og mange andre sygdomme.

"Den kinesiske medicin handler grundlæggende om, at kroppen er en helhed. Det vil sige, at der skal være balance. Akupunktur kan bringe balancen tilbage," siger Jens Frederiksen.

Akupunktur kan også behandle allergi.

"Hvis folk eksempelvis oplever et dødsfald, kan det faktisk udløse allergi på grund af ubalance," siger Betina Dyring-Andersen.

"Vi kan alle tre forskellige ting, og vi supplerer hinanden godt," forklarer Betina Dyring-Andersen.

"Det er det, vi mener, der er fordelen ved at være gået sammen," siger Jens Frederiksen.

Den nye klinik har omkring 30 patienter, forklarer de to.

Publiceret 23 January 2019 00:00

Tyven brød vinduet op på første sal

politi Døgnrapporten fra Nordsjællands Politi kan berette om to indbrud fra Furesø Kommune. De er begge begået i Farum.

Tyv stjal sølvtøj og smykker

På Sommersvej er der mellem klokken otte og klokken 18.55 den 10. december brudt et vindue op til en villa. Vinduet var i første sals højde. Her er det ikke gjort op, hvad der er stjålet endnu.

Det er der til gengæld ved et indbrud på Dorthesvej, hvor der er brudt et vindue op på et tidspunkt mellem klokken 7.30 og klokken 18 den 10. december. Her er der stjålet smykker.

Se nogle af de historiske billeder her:

Kirke Værløse Kalenderen er sat til salg

styr på dagene Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening er klar med 2020-udgaven af Kirke Værløse Kalenderen. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse, der også fortæller, at interesserede kan købe kalenderen i Meny på Værløse Bymidte. Butikken sælger kalenderen helt uden fortjeneste.

"Vi er meget glade for den støtte, vi får fra Meny, der uegennyttigt bakker op om vores forenings aktiviteter," siger formand for husmoderforeningen Charlotte Søllner Hernø i pressemeddelelsen.

Den lille by havde tilbage i tiden adskillige købmænd, kolonialvareforretninger, en slagterbutik, egen bager, rejsebiograf og en kro med keglebane.

"Der er brugt adskillige dage på at finde interessante billeder i Furesø Kommunes stadsarkiv i Farum. Og indsatsen har givet pote. Der er bl.a. fundet fotos af den smukke rejsestald, som lå på Bygaden mellem nummer 19 og 23, af vandtårnet omgivet af marker op til 'Olsens funkisvilla' og af de bygninger, der lå til højre og til venstre for hovedindgangen til Kirke Værløse Kirke, ligesom der er fundet et foto af mejeriet, de lå på det, der engang hed Stationsvejen, men som nu hedder Knud Hjortøs Vej," skriver foreningen.

Der er trykt et mindre oplag, og salget skal støtte husmoderforeningen. Den kan bestilles på www.husmoderforening.dk eller - som sagt - købes i Meny.

Bestil kalenderen på www.husmoderforening.dk eller køb den i Meny i Værløse.

jbt