Knap 4.000 gæster var til

Knap 4.000 gæster var til "Lun på ord". Foto: Jan F. Stephan

Tusinder var til "Lun på ord"

Bibliotekschef imponeret over sin første festival

Festivalen "Lun på ord" trak igen i år 3800 gæster i alle aldre, der oplevede kultur med årets tema tid som ramme. Blandt andet kunne folk opleve Adam Price, der står bag en lang række tv-serier, forfatteren Svend Åge Madsen, professeren Holger Bech Nielsen - og ellers kunne man slå sig løs til danseundervisning, workshops og meget andet.

Det var femte gang, at Furesø kunne holde sig lun på ord, og der var også en gratis bog med cut up-digte at lune sig på efterfølgnede.

"Jeg er imponeret"

Bibliotekets nye leder Ricki Elsgaard var imponeret over weekendens litteraturfestival "Lun på ord".

"Jeg har aldrig oplevet festivalen før, så jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle opleve. Men jeg er imponeret over alle de glade mennesker, vores frivillige, der var de dejligste værter og over alle medarbejderne, der iderigt og med humor og charme har løst alle opgaverne med stor entusiasme. Vi snakker tit om, hvad et bibliotek skal kunne i den tid, vi lever i, og Lun på Ord har alle elementer af, hvad et bibliotek skal kunne," siger han i en pressemeddelelse.

"Bøgerne bliver levende, der bliver leget med ordene, og voksne og børn går rundt mellem hinanden, snakker, mødes, samles her om at blive forkælet med kultur, kreativitet og input til hjernen," lød det, inden holdet bag festivalen skulle rydde op og fejre indsatsen.

Publiceret 24 January 2019 00:00