Skovhuset får nyt navn og logo. Sidstnævnte implementeres løbende. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Skovhuset får nyt navn og logo. Sidstnævnte implementeres løbende. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Skovhuset skifter navn og får nyt logo

Af
Jens Berg Thomsen

navneskift Udstillingsstedet Skovhuset i Værløse skifter navn og får nyt logo. Fra nu af hedder det "Skovhuset - kunst og kultur", skriver kunstnerisk leder Annette Lindroos i en pressemeddelelse.

"Vi er glade for at kunne præsentere vores nye visuelle identitet og stedspecifikke farvepalet, der er udviklet af Camilla Kjelds og Annette Lindroos fra Skovhuset i samarbejde med grafiker Pernille Kleinert. Den vil blive implementeret i flere tempi online og på tryk," skriver hun om det nye logo, der er en afbrudt cirkel i gul og sort.

Logoet tager udgangspunkt i den gule skulptur ved hovedindgangen, der er lavet af billedkunstner Henrik Capetillo i 2006.

Tidligere på året nedlage støtteforeningen Skovhusets Venner sig selv efter 40 års eksistens.

Publiceret 29 March 2019 17:57

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl