Sådan ser den nye bestyrelse i Furesø Erhvervsforening ud - dog mangler Torben Bo Christensen og Sten Fosvig på billedet. Eva Vedel (tv) er ny formand for bestyrelsen. Foto: Lars Dalby

Sådan ser den nye bestyrelse i Furesø Erhvervsforening ud - dog mangler Torben Bo Christensen og Sten Fosvig på billedet. Eva Vedel (tv) er ny formand for bestyrelsen. Foto: Lars Dalby

Nyt hold i spidsen for Furesø Erhvervsforening

Iværksætteren og ildsjælen Eva Vedel er ny formand for Furesø Erhvervsforening, og hun er klar til at skabe endnu bedre synergier i det lokale erhvervsliv

Af
Helene Holm Stolle

Erhverv Det er Eva Vedel, der nu står i spidsen for Furesø Erhvervsforening. Hun har nemlig overtaget formandsposten efter Mikael Boutrup, der efter godt 10 år i bestyrelsen har valgt at træde ud for at hellige sig sin virksomhed og ikke mindst Store Flyvedag, som er hans hjertebarn.

Det var Restaurant Furesøbad, der dannede rammen om erhvervsforeningens generalforsamling torsdag aften den 4. april, og her blev der sat en ny bestyrelse, der efterfølgende altså konstituerede sig med Eva Vedel - som de fleste i Furesø nok bedst kender som initiativkvinden til Furesø Picnicfestival - som formand, Poul Andersen som næstformand og Steen Fosvig som foreningens kasserer.

"Vi glæder os utrolig meget til at komme i gang med arbejdet, der ligger så meget spændende og venter", fortæller Eva Vedel til Furesø Avis og understreger, at hun som formand vil bygge videre på alt det, der er blevet bygget op under Mikael Boutrup.

"Men vi skal selvfølgelig også videreudvikle tingene. Jeg tror eksempelvis på, at vi skal udvikle netværksdelen endnu mere og blive endnu stærkere til at blande blod på tværs af både brancher og områder i kommunen", lyder det fra Eva Vedel, der især glæder sig over, at der i bestyrelsen nu er medlemmer fra alle hjørner af kommunen.

"Det er en stor glæde, at vi har fået ikke bare de to bycentre med men også Farum Landsby og Flyvestationen. Det vil uden tvivl være med til at skabe nogle endnu bedre synergier, end vi har oplevet hidtil", siger hun.

Stor interesse

Det lokale erhvervsliv har i de senere år fået øjnene op for fordelene ved at være med i Furesø Erhvervsforening. Ved torsdagens generalforsamling kunne bestyrelsesmedlem Henriette Moos blandt andet fortælle, at alene i de seks år, som Mikael Boutrup har været formand, er der kommet godt 30 procent flere medlemmer til. En konstatering der i øvrigt gav klapsalver til den afgående formand.

"Det er et flot resultat, og vi skal selvfølgelig holde ved den udvikling og sørge for at få endnu flere medlemmer til foreningen. Lige nu mærker vi en stigende interesse for at starte egen virksomhed, ligesom vi oplever en øget interesse for at flytte sin virksomhed fra København til Furesø. Det er noget vi skal arbejde videre på sammen med både Furesø Kommune, Furesø Industri og andre samarbejdspartnere", siger Eva Vedel.

Den nye bestyrelse

  Formand Eva: Vedel, Expo Viva

  Næstformand: Poul Andersen, Jyske Bank

  Kasserer: Steen Fosvig, Advokatfirmaet Fosvig

  Torben Bo Toft Christensen, Rokkedyssegård

  Tine Hessner, Hessner-Consult

  Henriette Moos, Moos Innovation

  Henning Kornbo, Kornbo Erhverv

  Annette Schou, Værløse Bymidte

  Kenneth Barenholdt, Farum Bytorv

  Birgit Ritter, Ritterhuset

  Henrik Kastoft, KASTOFT kommunikation

  Birgit Pichat, Vores Marked (suppleant)

  Helene Holm Stolle, Furesø Avis (suppleant)

Publiceret 10 April 2019 09:03