Nikolaj Villumsen fra Enhedslisten vil nu i Europaparlamentet. På mandag kan du møde ham i Farum Kulturhus, hvor Enhedslisten Furesø inviterer til et åbent møde. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Nikolaj Villumsen fra Enhedslisten vil nu i Europaparlamentet. På mandag kan du møde ham i Farum Kulturhus, hvor Enhedslisten Furesø inviterer til et åbent møde. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Mød Enhedslistens kandidat til Europaparlamentet: Nikolaj Villumsen kommer til Farum

Enhedslisten i Furesø inviterer til et møde om det kommende valg til Europaparlamentet. Det sker på mandag den 6. maj

Valget til Europaparlamentet den 26. maj nærmer sig. I Furesø præsenterer Enhedslisten sin spidskandidat, folketingsmedlem Nikolaj Villumsen, på et offentligt møde i Farum Kulturhus, Teatersalen. Det sker mandag den 6. maj klokken 19.

Det er første gang Enhedslisten stiller op i kampen om pladserne i Europaparlamentet. Spørgsmålet, som Nikolaj Villumsen vil besvare, er derfor helt grundlæggende: Hvad vil Enhedslisten i EU?

Det vigtigste tema overhovedet for Enhedslisten i forhold til EU er klima: EU skal gå langt mere ambitiøst til værks for at reducere CO2-udledningen. Enhedslisten foreslår bl.a. en europæisk togfond, der skal flytte rejser i Europa fra fly til billige, bæredygtige og effektive tog.

"Men der skal også sættes en stopper for skattely og grådige banker. Og der skal sikres lige vilkår for lige arbejde: Enhedslisten vil arbejde for at sikre, at alle som krydser den danske grænse, arbejder på danske løn- og arbejdsvilkår", fortæller Jette Lyhne fra Enhedslisten i Furesø.

Det er Øjvind Vilsholm, der vil lede mødet.

hhs

Publiceret 05 May 2019 15:30