Med sine 23 år er Joachim Hjorting den yngste folketingskandidat fra Furesø. Arkivfoto

Med sine 23 år er Joachim Hjorting den yngste folketingskandidat fra Furesø. Arkivfoto

Joachim Hjorting vil indtage Bornholm - og Folketinget

23-årige Joachim Hjorting har været aktiv i lokalpolitik i mange år, men nu vil han i Folketinget. "Jeg glæder mig til de næste uger, selvom jeg også er ude af min komfortzone", siger han

Af
Helene Holm Stolle

Han er 23 år og har levet meget af sit liv politisk aktiv. Især i lokalpolitikken, og han har også stillet op til kommunalvalget. Denne gang gælder det imidlertid folketingsvalget, som Lars Løkke Rasmussen netop har udskrevet til afholdelse den 5. juni.

Joachim Hjorting blev allerede i november måned sidste år præsenteret som kandidat for Det Konservatuve Folkeparti på Bornholm, og netop nu er den unge Furesø-borger i gang med at pakke sine tasker.

"Jeg tager et tidligt fly til Bornholm i morgen (onsdag den 8. januar), hvor jeg allerede har den første debat. Derudover skal jeg mødes med vælgerforeningen og planlægge de næste uger", fortæller han til Furesø Avis.

"Jeg glæder mig rigtig meget til de næste uger, for jeg har nærmest siddet klar og ventet på valget siden januar. Nu er det udskrevet, og på en eller anden måde er det helt overvældende", lyder det fra Joachim Hjorting.

Publiceret 07 May 2019 16:33