Et klubhus kan indgå i flere sammenhænge og blandt andet være samlingssted for klubbens medlemmer på tværs af køn, alder og hold, påpeger Poul Christoffersen og John Toelhøj.

Et klubhus kan indgå i flere sammenhænge og blandt andet være samlingssted for klubbens medlemmer på tværs af køn, alder og hold, påpeger Poul Christoffersen og John Toelhøj.

Forslag: 'Farum Boldklub skal have et klubhus'

Tiden er inde, skriver forslagsstillerne til kommunen

Af
Michael Braunstein

klubhus 'Tiden er inde til et klubhus for Farum Boldklub'. Det slår Farum-borgerne Poul Christoffersen og John Toelhøj fast, og har sendt deres forslag til kommunen som et indlæg i debatten om høring for idræts- og fritidsområdet Farum Vest.

Poul Christoffersen og John Toelhøj mener, at der i det foreslåede oplæg til en ny politik for Idræts- og Fritisområdet i Farum Vest 'er en meget stor mangel.'

'På det offentlige borgermødemøde om emnet afholdt den 2. maj fortalte udvalgsdirektøren, at der i forslaget kun var tale om at ændre benyttelsen af eksisterende bygninger til undervisning og kollegieværelser, ud over det at bygge en indendørs fodboldhal. Men på mødet blev det nævnt, at FCN havde planer og var interesseret i at oprette en barak, der kan bruges til fans og andre tilskuere i forbindelse med hjemmekampe,' skriver Poul Christoffersen og John Toelhøj i deres forslag.

'Et gammelt ønske'

De fortsætter:

'En sådan tanke kan gå positivt i spænd med et gammelt ønske fra Farum Boldklub om at oprette et klubhus. Derfor bør der i høringsforslaget medtages, at der vil være mulighed for at bygge et sådant klubhus, enten som en selvstændig bygning i forlængelse af bane 3's tribune, eller som en tilbygning i forlængelse af nuværende klublokale, alternativt som overbygning på eksisterende lokaler og henover gårdarealet ved indgangen til omklædningsrummene.'

'Vi henviser til, at der allerede i forbindelse med Farum Boldklubs 100 års jubilæum i 2010 var meget omtale om et sådant klubhus, og at borgmester Ole Bondam såvel i jubilæumsskriftet som i sin tale på jubilæet udtalte: "Lad os lægge en plan for et nyt klubhus."

Et sådant klubhus kan indgå i flere sammenhænge, påpeger Poul Christoffersen og John Toelhøj:

'Som samlingssted for klubbens medlemmer på tværs af køn, alder og hold. Og dermed trække 3. halvleg ud af omklædningsrummene. Et samlingssted for tilskuere der besøger området. Et samlingssted for fans og andre tilskuere før og efter kampe på Right to dream Park. Til undervisningslokaler for kommunens skoler, eller for FCN's uddannelsesaktivitet. Som et sted hvor byens unge kan mødes, uden det behøver at være forbundet med planlagt idrætsudøvelse.'

Publiceret 09 May 2019 07:15