"Jeg havde ærligt troet, at folketingsvalget kom til at ligge sammen med valget til Europa-Parlamentet. Det er spild af ressourcer, at de ikke gør", lyder det fra Alternativets Allon Hein Sørensen. Foto: Helene Holm Stolle

Allon Hein Sørensen (Å): "Spild af ressourcer at EP-valget og folketingsvalget ikke ligger sammen"

Allon Hein Sørensen (Å) mødte fredag morgen vælgerne på Farum Station

Af
Helene Holm Stolle

Alternativets folketingskandidat Allon Hein Sørensen var tidligt på færde fredag morgen. Allerede klokken 6 var han nemlig klar med en godmorgenhilsen og en flyer til pendlerne på Farum Station.

"Jeg ved godt, at min chance for at blive valgt ind i Folketinget ikke er bragende stor. Men jeg bruger valgkampen til selvfølgelig at gøre opmærksom på partiets mærkesager men også til at gøre mig selv mere synligt lokalt - jeg vil jo gerne i byrådet ved næste valg", siger han og fortæller, at han har taget ferie under hele valgkampen for at 'kæmpe for sagen'.

Den grønne omstilling er et af de væsentligste punkter for Alternativet, og netop derfor undrer det Allon Hein Sørensen, at Lars Løkke Rasmussen ikke har lagt folketingsvalget sammen med valget til Europa-Parlamentet.

"Det er jo spild af ressourcer, synes jeg. Jeg havde ærligt troet, at de kom til at ligge sammen", siger han og understreger, at han kan være nervøs for at hele klimaproblematikken og de socialpolitiske udfordringer kan risikere at drukne i debatten om de nye partier.

"Jeg har selvfølgelig stor respekt for demokratiet, og der skal også være plads til nye partier, men derfor må vi ikke glemme alt andet", lyder det fra Allon Hein Sørensen.

Publiceret 10 May 2019 11:38