Sådan ser den nye bestyrelse for Centerforeningen på Værløse Bymidte ud. Øverst fra venstre ses Freddie Hartmann, Anne Kirchheiner, Ole Hansen. Nederst fra venstre ses Lars Frøslev, Vibeke Nørly, Camilla Hovad, Tine Kirkeballe, Lisbeth Vang. Derudover er også Jørn Lindhardt og Susanne Pontoppidan med i bestyrelsen. Pressefoto

Sådan ser den nye bestyrelse for Centerforeningen på Værløse Bymidte ud. Øverst fra venstre ses Freddie Hartmann, Anne Kirchheiner, Ole Hansen. Nederst fra venstre ses Lars Frøslev, Vibeke Nrly, Camilla Hovad, Tine Kirkeballe, Lisbeth Vang. Derudover er også Jørn Lindhardt og Susanne Pontoppidan med i bestyrelsen. Pressefoto

Nye tider er skudt i gang på Værløse Bymidte

"Der venter masser af spændende tiltag på Bymidten", siger Anne Kirchheiner, der netop har sat sig i formandsstolen i centerforeningen

Af
Helene Holm Stolle

Der er skudt gang i en helt ny epoke på Værløse Bymidte. Efter den årlige generalforsamling har en ny bestyrelse nemlig konstitueret sig med Anne Kirchheiner fra modetøjsforretningen Anne Kirch i spidsen som formand.

Samtidig har bestyrelsen netop ansat en ny centerchef, da Annette Schou rykker teltpælene op og flytter til Barcelona.

"Vi har været utrolig glade for Annette, som har gjort en kæmpe indsats for Bymidten, så vi ønsker hende al mulig held og lykke under de varmere himmelstrøg", siger Anne Kirchheiner og byder samtidig den nye centerchef, Vibeke Nørly, velkommen.

"Vi er meget begejstrede for at kunne præsentere Vibeke Nørly som ny centerchef for Bymidten. Hun har de seneste tre år været centerchef i Espergærde Centret", lyder det fra Anne Kirchheiner i en pressemeddelelse.

Selvom Vibeke Nørly endnu ikke har sagt helt farvel til Espergærde, så er hun så småt begyndt at lære Værløse Bymidte at kende. Hun har nemlig de seneste par uger været føl hos Annette Schou.

"Jeg har været med på sidelinjen i Bymidten de sidste par uger, og jeg glæder mig til at tage helt over nu, så Annette kan slippe tøjlerne og gribe fat i kufferterne", siger hun og forklarer, at Værløse Bymidte på mange måder minder om Espergærde Centret, som hun kommer fra - dog med nogle forskelle:

"Værløse Bymidte har lidt flere butikker - og dobbelt så mange parkeringspladser - og så er her jo både biograf og kulturhus. Det er jeg rigtig glad for. I Espergærde har jeg haft et fantastisk godt samarbejde med blandt andet biblioteket og de lokale kirker, så jeg har allerede nu aftalt et nært samarbejde mellem Bymidten, biografen, biblioteket og Galaksen. At der er 400 siddepladser i Galaksen åber jo en masse muligheder", siger hun og afslører i samme moment, at hun har en masse idéer til samarbejdet og ikke mindst flere aktiviteter, der kan være til gavn for alle på Bymidten.

"Det passer helt fint med Furesø Kommunes nye eventstrategi, som jeg netop har læst", siger hun.

Nyt visuelt udtryk

Med den nye bestyrelse - og centerchef - er de første skridt til en ny og spændende tid på Værløse Bymidte taget.

"Vi har store planer om spændende fornyelser - ikke mindst visuelt, som man allerede nu kan se de førte resultater af på den nye bannere, der er blevet hængt op i forbindelse med torsdagens aftenåbent", siger Anne Kirchheiner.

Udover Anne Kirchheiner består den nye bestyrelse af: Susanne Pontoppidan fra AL-Glas, Tine Kirkeballe fra Værløse Bio, Lisbeth Vang fra Vang; Camilla Hovard fra Værløse Optik og Freddie Hartmann til økonomien. Suppleanter er Lars Frøslev fra Imerco og Ole Hansen fra Click Foto. Derudover fortsætter Jørn Lindhart fra Slagter Lindhardt som kasserer.

Publiceret 23 May 2019 05:30