Allerede fra om eftermiddagen var der godt fyldt på Værløse Bymidte, der torsdag havde aftenåbent. Foto: Jan F. Stephan

Allerede fra om eftermiddagen var der godt fyldt på Værløse Bymidte, der torsdag havde aftenåbent. Foto: Jan F. Stephan

Se billederne: Perfekt vejr og super stemning ved aftenåbent på Bymidten

"Vi er ovenud lykkelige over dagen og aftenen", siger Anne Kirch, der er formand for centerbestyrelsen på Værløse Bymidte efter torsdagens aftenåbent

Af
Helene Holm Stolle

Vejret viste sig fra sin gode side, da der torsdag aften endnu en gang var aftenåbent på Værløse Bymidte. Med sol og lune temperaturer og masser af underholdning, mulighed for at stille sulten og ikke mindst forkæle sig selv med et par af de mange gode tilbud fra Bymidtens butikker, var rammerne for en perfekt aften tilstede - og perfekt var lige præcis det, aftenen blev.

Rigtig mange mennesker havde da også fundet vej til Værløse Bymidte, og humøret og stemningen var i top, da alle samledes ved Eventtorvet omkring klokken 20, hvor Ole Kibsgaard & Friends gik på scenen og lod publikum ønske den ene sang efter den - hvilket var noget, som fik mange ud på dansegulvet.

"Vi er ovenud lykkelige over dagen og aftenen. Der var sådan en god stemning, og det er kunderne med til at skabe. Borgerne skal have stor ros for at bakke op om Bymidtens arrangementer. Det betyder alverden for os", siger Anne Kirch, formand for centerbestyrelsen på Værløse Bymidte.

Publiceret 24 May 2019 14:00

Tyven brød vinduet op på første sal

politi Døgnrapporten fra Nordsjællands Politi kan berette om to indbrud fra Furesø Kommune. De er begge begået i Farum.

Tyv stjal sølvtøj og smykker

På Sommersvej er der mellem klokken otte og klokken 18.55 den 10. december brudt et vindue op til en villa. Vinduet var i første sals højde. Her er det ikke gjort op, hvad der er stjålet endnu.

Det er der til gengæld ved et indbrud på Dorthesvej, hvor der er brudt et vindue op på et tidspunkt mellem klokken 7.30 og klokken 18 den 10. december. Her er der stjålet smykker.

Se nogle af de historiske billeder her:

Kirke Værløse Kalenderen er sat til salg

styr på dagene Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening er klar med 2020-udgaven af Kirke Værløse Kalenderen. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse, der også fortæller, at interesserede kan købe kalenderen i Meny på Værløse Bymidte. Butikken sælger kalenderen helt uden fortjeneste.

"Vi er meget glade for den støtte, vi får fra Meny, der uegennyttigt bakker op om vores forenings aktiviteter," siger formand for husmoderforeningen Charlotte Søllner Hernø i pressemeddelelsen.

Den lille by havde tilbage i tiden adskillige købmænd, kolonialvareforretninger, en slagterbutik, egen bager, rejsebiograf og en kro med keglebane.

"Der er brugt adskillige dage på at finde interessante billeder i Furesø Kommunes stadsarkiv i Farum. Og indsatsen har givet pote. Der er bl.a. fundet fotos af den smukke rejsestald, som lå på Bygaden mellem nummer 19 og 23, af vandtårnet omgivet af marker op til 'Olsens funkisvilla' og af de bygninger, der lå til højre og til venstre for hovedindgangen til Kirke Værløse Kirke, ligesom der er fundet et foto af mejeriet, de lå på det, der engang hed Stationsvejen, men som nu hedder Knud Hjortøs Vej," skriver foreningen.

Der er trykt et mindre oplag, og salget skal støtte husmoderforeningen. Den kan bestilles på www.husmoderforening.dk eller - som sagt - købes i Meny.

Bestil kalenderen på www.husmoderforening.dk eller køb den i Meny i Værløse.

jbt