På Farum Bytorv er medarbejderne i Sportigan helt klar til at blive til Sport24 og samtidig tage imod alle medarbejderne fra afdelingen på Værløse Bymidte.

På Farum Bytorv er medarbejderne i Sportigan helt klar til at blive til Sport24 og samtidig tage imod alle medarbejderne fra afdelingen på Værløse Bymidte. "Vi ønsker ikke at lukke Bymidten i Værløse ned, men Furesø er ikke større end, at vi kun kan ligge et sted", fortæller Trine Egede Nelbom (midten til venstre). Foto: Helene Holm Stolle

Sportigan samler sig på Farum Bytorv - og bliver til Sport 24

Der venter en ny tid for de to sportsbutikker i Furesø. Sportigang på Værløse Bymidte flytter nemlig sammen med afdelingen på Farum Bytorv og bliver til Sport 24

Af
Helene Holm Stolle

Den motionsglade borger i Værløse har nok allerede bemærket, at der er flyttesalg i den populære sportsbutik, Sportigan, på Værløse Bymidte.

"Men vi flytter heldigvis ikke så langt væk", siger Trine Egede Nelbom fra Sportigan og afslører, at flytningen betyder en sammenlægning med afdelingen på Farum Bytorv. Samtidig skifter butikken også kæde og bliver til Sport24.

"Vi er godt klar over, at vores kunder i Værløse nok ikke jubler over, at vi slår vores to butikker sammen, og jeg synes også, at det er ærgerligt, at vi forlader Værløse Bymidte, hvor vi ellers kunne fejre 30 års jubilæum senere på året, men vi bliver heldigvis i kommunen. Det er vigtigt at understrege, at vi ikke ønsker at lukke Bymidten ned, men Furesø er ikke større end, at vi kun kan ligge et sted", lyder det fra Trine Egede Nelbom, der udover sportsbutikken også har børnetøjsforretningen Cool Company på Farum Bytorv.

Sammenlægningen af de to sportsbutikker kommer til at give en bedre service for kunderne. Al personale fra Værløse Bymidte rykker nemlig med over i butikken på Farum Bytorv.

"Vi har verdens bedste personale, der gennem årene har bygget så meget viden om kunderne op, så dem beholder vi selvfølgelig. Det betyder også, at Jørgen, der altid har stået for kontakten med kommunens klubber nu vil få mere tid til at koncentrere sig om det. Så den lokale forankring fortsætter - kunderne skal nu bare lige køre små fem kilometer", fortæller Trine Egede Nelbom.

Med sammenlægningen af de to butikker skifter butikken også kæde fra Sportigan til Sport 24.

"Det er vigtigt at slå fast, at det ikke bliver outlet-delen af Sport 24, vi bliver men derimod den rigtige butiksdel, der fører stort set alle mærker. Med skiftet bliver vi en del af en af landets største kæder, og det glæder vi os rigtig meget til", fortæller Trine Egede Nelbom, der inviterer alle til et brag af et åbningssalg for Sport 24 den 31. maj.

"Der bliver masser af gode tilbud at komme efter", siger hun.

Selvom åbningen af Sport 24 på Farum Bytorv altså allerede finder sted på fredag den 31. maj, så lukker Værløseafdelingen ikke ned endnu. Flyttesalget fortsætter nemlig sommeren over.

"Vi holder flyttesalg lige så længe, der er varer til det - og priserne bliver løbende sat ned", fortæller Trine Egede Nelbom.

Publiceret 27 May 2019 13:00