Normeringerne i daginstitutionerne er genstand for demonstrationer 2. juni, også i Allerød. Temafoto

"Vores børn fortjener bedre vilkår i deres vågne timer, og de bør også have en stemme i den offentlige debat", skriver forældrene på facebook-siden 'Demonstration for minimumsnormeringer - Furesø' om søndagens demonstration, der går fra Farum Bytorv til rådhuset i Værløse.Temafoto

Furesø demonstrerer også for minimumsnormeringer: "Vores børn fortjener bedre vilkår i deres vågne timer"

Der er planlagt demonstrationer for minimumsnormeringer i daginstitutionerne flere steder i hele landet på søndag - også i Furesø

Af
Helene Holm Stolle

Ligesom de fleste andre steder i landet bliver der på søndag den 2. juni også demonstration i Furesø for minimumsnormeringer i daginstitutionerne.

"Vi er en række forældre, der simpelthen bare har fået nok. Nok af konstante besparelser på børneområdet. Nok af dårlige normeringer. Nok af at Danmarks fremtid ikke prioriteres af politikere kommunalt eller på Christiansborg. Vores børn fortjener bedre vilkår i deres vågne timer, og de bør også have en stemme i den offentlige debat", skriver Furesø-forældrene på facebook-siden 'Demonstration for minimumsnormeringer - Furesø'.

Det lokale initiativ begynder klokken 13 ved Store Torv på Farum Bytorv og herfra marcheres der til Furesø Rådhus i Værløse, hvor der mellem klokken 14.30 og 16 vil være taler og underholdning.

Publiceret 29 May 2019 10:19