Pigeklubben 'Farums piger' har arrangeret en gratis koncert med den up-coming rapper Omar fredag den 21. juni i Galaksen. Pressefoto

Pigeklubben 'Farums piger' har arrangeret en gratis koncert med den up-coming rapper Omar fredag den 21. juni i Galaksen. Pressefoto

Vind et øjeblik med rapperen Omar: 'Farums Piger' arrangerer gratis koncert

Farums piger indtager kulturscenen med stjernestøv, rapmusik, håndtegn og ungefest

Der er alt, hvad pigerne kan ønske sig, når pigeklubben 'Farums Piger' står bag en helt særlig koncert i Galaksen fredag den 21. juni klokken 16.30.

Det er den up-coming rapper, Omar, der går på scenen til koncerten, der i øvrigt er gratis og for alle, der vil være med.

Det er biblioteket, der huser pigeklubben 'Farums Piger'.

"Klubben mødes på biblioteket og ser film, snakker, hører musik og danser - pigerne går med andre ord til kultur", siger Anne-Mette Munch Olsen, der er børnebibliotekar og ungekoordinator.

I en pressemeddelelse fortæller hun også, at 'Farums Piger' tidligere har været med til projektet 'Fortæl os din historie', der var et historisk kunstprojekt med andre unge under Golden Days Festival.

"Men nu er pigerne altså klar til at lave deres eget projekt", lyder det fra Anne-Mette Munch Olsen - og projektet bliver den gratis koncert i Galaksen. En koncert, der er støttet af Ungepengepuljen og skabt i samarbejde med Furesø Bibliotek & Borgerservice, Galaksen og SSP.

Ifølge Anne-Mette Munch Olsen synes pigerne, at det er stort, at de kan låne Galaksens store scene, og så betyder det rigtig meget for dem at opleve, at de bliver taget alvorligt samt kan se, at hårdt arbejde betaler sig.

"Det er rigtig vigtigt, at vi som voksne hjælper unge mennesker på vej og viser dem, at de rent faktisk kan udrette noget. Det handler om empowerment og om at få succesoplevelser – både i, men også udenfor skolen", siger Anne-Mette Munch Olsen.

Konkurrence

Ved den gratis koncert i Galaksen med rapperen Omar fredag den 21. juni klokken 16.30 har 'Farums Piger' også arrangeret en konkurrence for andre rap-glade unge i Furesø. Det bliver nemlig muligt at møde rapperen ved en særlig meet'n'greet.

For at være med i konkurrencen om et meet'n'greet for to personer med Omar skal du sende et billede af dit bedste håndtegn til gruppen 'Farums Piger' på Instagram. Vinderen vælges den 18. juni og får besked med det samme, oplyses det i pressemeddelelsen.

hhs

Publiceret 29 May 2019 05:00