Det er Farum Sogn, der står bag legestuen for de 0-3 årige i kulturhuset Stien. Modelfoto: Stockadobe

Det er Farum Sogn, der står bag legestuen for de 0-3 årige i kulturhuset Stien. Modelfoto: Stockadobe highwaystarz - stock.adobe.com

Blive klogere på børn og kost i Stiens legestue

Forældre, der går hjemme med et barn i alderen 0-3 år kan komme i legestuen i kulturhuset Stien

Legestuen på Stien er en ny mulighed i Farum for forældre, der går hjemme med et barn i alderen 0-3 år. Her kan børnene lege i trygge og hyggelige omgivelser, og forældrene kan møde andre voksne over en kop gratis kaffe eller te. Det er Farum Sogn, der står bag initiativet.

Legestuen holder til i Stien Kultur og Aktivitetscenter på Paltholmterrasserne 1 i Farum Midtpunkt og er åben hver onsdag mellem klokken 10 til 12.30 bortset fra i skoleferier.

Det meste af tiden er der fri leg og hygge mellem børn og voksne, men cirka klokken 11 indbydes alle til et kvarters rytmik og sanglege. En gang om måneden vil der efter rytmikken også være et kort oplæg om et familie-relevant tema for dem, der har lyst.

På onsdag 12. juni er det Human Ernærings-studerende Irina Colding, der kommer på besøg og vil fortælle om børn og kost. Irina Colding har læst Human Ernæring på Københavns Universitet siden 2016. Hun vil i oplægget særligt fokusere på generelle kostanbefalinger, overgangskost og måltidsvaner. Der er lagt op til et oplæg, hvor der kan snakkes og stilles spørgsmål undervejs.

Har du spørgsmål om Legestuen eller har brug for hjælp til at finde vej, så ring til Legestuens koordinator Doris Pihl Linkenkær på 4172 8453 eller læs mere på farumsogn.dk/legestuen.

Publiceret 07 June 2019 10:20