Charlotte Gallina (nr 2 fra venstre) er en del af Det Gyldne Firkløver, der er udtaget til VM +50 i tennis. Privatfoto

Charlotte Gallina (nr 2 fra venstre) er en del af Det Gyldne Firkløver, der er udtaget til VM +50 i tennis. Privatfoto

De lokale butikker bakker op om tennisdamers drøm om VM - og du kan nå at melde dig til støttearrangementet

Charlotte Gallina fra Farum er sammen med tre andre udtaget til tennisdamelandsholdet til VM+ i Portugal. Bytorvets forretninger sponsorerer støttearrangement, der holdes i morgen i Farum Tennisklub

"Hvor er I seje - vi håber I kommer afsted!"

Sådan lød det mange gange fra Farum Bytorvs forretningsindehavere, da tennisspilleren Charlotte Gallina fra Farum Tennisklub sammen med komikeren Mette Frobenius samlede sponsorgaver ind til det støttearrangement, der finder sted torsdag aften, og som skal være med til at samle midler til Charlotte og fire andre tennisspilleres deltagelse i VM i tennis.

Aftenens vært, Mette Frobenius, der har kendt Charlotte Gallina, siden de var 15 år, siger:

”Det kunne være så vildt, hvis vi fik samlet ind til at sende de fire damer til VM i tennis. Jeg har været med rundt på Farum Bytorv i onsdags med Charlotte Gallina fra Farum Tennisklub og samle sponsorgaver ind. Overalt blev vi taget imod med åbne arme, og forretningerne var virkelig generøse i deres bidrag,” siger hun og nævner vin, tennisbolde, pizza-gavekort, paraply, bog, smykker, sommerbukser, cafegavekort og chokolade blandt sponsorgaverne.

Støttearrangementet, der skal hjælpe Charlotte Gallina, samt Anette Kastholm og Janne Theilgaard fra HIK Tennisklub og Mette Budtz fra Hjortekær Tennisklub til Portugal, er stadig åbent for tilmeldinger.

'Maximer dit potentiale og find vej ind i zonen' finder sted torsdag den 20. juni klokken 19-21 i Farum Tennisklub på Ryttergårdsvej. Der er lagt op til en sjov og underholdende aften, hvor de fire tennisspillere bl.a. fortæller om begrebet ’At være i zonen', som beskriver det øjeblik, hvor alt synes at gå op i en højere enhed under en sportspræstation.

Pris for deltagelse er minimum 150 kroner - eller hvad man har lyst til at støtte VM-damerne med. Beløbet skal indbetales på MobilePay 2630 9429 - husk at skrive navn på overførslen.

al

Publiceret 19 June 2019 20:00