"Vi bespiste flere end 160 mennesker, og det er vi ret stolte af", fortæller Danny Barbu Hansen, varehuschef i Kvickly Farum om torsdagens fællesspisning til fordel for Børnehuset Siv. Privatfoto

Så mange penge samlede Kvickly Farum ind til Børnehuset Siv

Det handler om at give noget tilbage. Sådan er tanken i Coop, og varehuschef Danny Barbu Hansen fra Kvickly Farum fulgte den helt til dørs og kan nu aflevere flere tusinde kroner til Børnehuset Siv

Af
Helene Holm STolle

11.003 kroner. Så mange penge kan Kvickly Farum donere til Børnehuset Siv efter fællesspisningen torsdag aften på Farum Bytorv.

"Vi er meget stolte over beløbet. Der kom flere end 160 mennesker og spiste med, og der var bare en fantastisk stemning", fortæller Danny Barbu Hansen, der er varehuschef i Kvickly Farum og initiativtager til fællesspisningen.

Hele eventet handlede om at få kunderne på Bytorvet til at stå sammen om en god sags tjeneste - altså at støtte Børnehuset Siv, der er en institition i Farum for alvorligt syge børn og deres familier.

"Helt enkelt drejer det sig om at give noget tilbage. Det er den bærende tanke hos Coop, og sammen med vores kunder kan vi virkelig gøre en forskel", lyder det fra Danny Barbu Hansen, der er glad for, at så mange af Bytorvets kunder valgte at bakke op om fællesspisningen.

Publiceret 22 June 2019 05:30

Tyven brød vinduet op på første sal

politi Døgnrapporten fra Nordsjællands Politi kan berette om to indbrud fra Furesø Kommune. De er begge begået i Farum.

Tyv stjal sølvtøj og smykker

På Sommersvej er der mellem klokken otte og klokken 18.55 den 10. december brudt et vindue op til en villa. Vinduet var i første sals højde. Her er det ikke gjort op, hvad der er stjålet endnu.

Det er der til gengæld ved et indbrud på Dorthesvej, hvor der er brudt et vindue op på et tidspunkt mellem klokken 7.30 og klokken 18 den 10. december. Her er der stjålet smykker.

Se nogle af de historiske billeder her:

Kirke Værløse Kalenderen er sat til salg

styr på dagene Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening er klar med 2020-udgaven af Kirke Værløse Kalenderen. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse, der også fortæller, at interesserede kan købe kalenderen i Meny på Værløse Bymidte. Butikken sælger kalenderen helt uden fortjeneste.

"Vi er meget glade for den støtte, vi får fra Meny, der uegennyttigt bakker op om vores forenings aktiviteter," siger formand for husmoderforeningen Charlotte Søllner Hernø i pressemeddelelsen.

Den lille by havde tilbage i tiden adskillige købmænd, kolonialvareforretninger, en slagterbutik, egen bager, rejsebiograf og en kro med keglebane.

"Der er brugt adskillige dage på at finde interessante billeder i Furesø Kommunes stadsarkiv i Farum. Og indsatsen har givet pote. Der er bl.a. fundet fotos af den smukke rejsestald, som lå på Bygaden mellem nummer 19 og 23, af vandtårnet omgivet af marker op til 'Olsens funkisvilla' og af de bygninger, der lå til højre og til venstre for hovedindgangen til Kirke Værløse Kirke, ligesom der er fundet et foto af mejeriet, de lå på det, der engang hed Stationsvejen, men som nu hedder Knud Hjortøs Vej," skriver foreningen.

Der er trykt et mindre oplag, og salget skal støtte husmoderforeningen. Den kan bestilles på www.husmoderforening.dk eller - som sagt - købes i Meny.

Bestil kalenderen på www.husmoderforening.dk eller køb den i Meny i Værløse.

jbt