"Jeg er virkelig glad for, at fodboldspillere i alle aldre i Hareskovby kan se frem til at få mere spilletid året rundt", siger Tine Hessner (B). Arkivfoto

Nu får Hareskovby endelig sin kunstgræsbane

Der skal ikke laves en VVM-undersøgelse i forbindelse med etableringen af en kunstgræsbane i Hareskovby. Det har Miljø- og Naturklagenævnet stadfæstet - dermed kan arbejdet med banen endelig gå i gang

Af
Helene Holm Stolle

Efter flere års tovtrækkeri får Hareskovby nu endelig sin kunstgræsbane. Det oplyser Furesø Kommune i en pressemeddelelse.

At projektet med banen endelig kan gå i gang sker efter, at Miljø- og Naturklagenævnet har stadfæstet Furesø Kommunes afgørelse om, at der ikke skal laves en VVM-undersøgelse i forbindelse med projektet, hvilket betyder, at nævnet ikke vurderer, at kunstgræsbanen vil påvirke miljøet væsentligt.

Den melding glæder Tine Hessner (B), der er formand for udvalg for kultur, fritid, idræt:

"Jeg glæder mig over, at der endelig er fremdrift i projektet til gavn for de mange unge piger og drenge i Hareskovby og en klubledelse, der har ventet med stor tålmodighed på den helt urimelige forsinkelse i klagesagen. Rigtig mange i Furesø har ventet meget længe på denne afgørelse. Jeg er virkelig glad for, at fodboldspillere i alle aldre kan se frem til at få mere spilletid året rundt, ” siger hun i pressemeddelelsen fra kommunen.

Heri understreger Lene Munch-Petersen (A), der er formand for udvalg for natur, miljø og grøn omstilling, at der stadig skal være fokus på miljøet.

”Vi skal sikre, at det, vi etablerer, er fuldt miljømæssigt forsvarligt. Jeg vil sige det så tydeligt, at ingen kan være i tvivl: Vi vil fortsat have et stort fokus på at passe på naturen i Hareskovby”, siger hun.

Etableringen af kunstgræsbanen i Hareskovby kan ifølge Furesø Kommune være klar sommeren 2020.

Publiceret 30 June 2019 07:37