"At få lov til at repræsentere danskerne er en utrolig ære, noget jeg har stilet mod i årevis. Jeg glæder mig", lyder det fra Egil Hulgaard. Pressefoto

Vikarierer for Abildgaard: Egil Hulgaard skal i Folketinget

Det lokale byrådsmedlem Egil Hulgaard får alligevel en plads i Folketinget

Trods en stor fremgang til Det Konservative Folkeparti ved Folketingsvalget, rakte de personlige stemmer ikke til, at det lokale byrådsmedlem Egil Hulgaard fik en plads. I første omgang. Der måtte han nøjes med at blive 1. suppleant.

Men suppleanttiden varede kort, for efter sommerferien indtager Egil Hulgaard nemlig folketingssalen. Det sker, fordi Mette Abildgaard har valgt at forlænge sin barselsorlov nogle måneder.

"Mette Abildgaard ringede efter folketingsvalget, og spurgte om jeg havde lyst til og mulighed for at vikariere for hende i august og september. Efter kort betænkningstid valgte jeg at sige ja til muligheden for at snuse til folketingsarbejdet", fortæller Egil Hulgaard i en mail til FuresøAvis og fortsætter:

"Det er i en periode, hvor Folketinget ikke er samlet, men Danmark fungerer jo, og næste folketingsår bliver planlagt, og den planlægning bliver jeg så en del af. At få lov til at repræsentere danskerne er en utrolig ære, noget jeg har stilet mod i årevis. Jeg glæder mig", lyder det fra Egil Hulgaard.

hhs

Publiceret 30 June 2019 06:00