Farum Svømmehal er blandt de, der har fået bevilget midler af TrygFonden - til førstehjælpskursus. Modelfoto

Farum Svømmehal er blandt de, der har fået bevilget midler af TrygFonden - til førstehjælpskursus. Modelfoto benjaminnolte - stock.adobe.com

Donationer sikrer sikkerhed og bedre sundhed hos lokale spejdere og svømmere

TrygFonden har uddelt mere end 11,7 mio. kr. til øget tryghed i Region Hovedstaden. Det har også dryppet på aktiviteter Farum, som skal fremme sikkerhed og sundhed.

Af
Anne Mette Ahlgreen

TrygFonden uddeler hvert år et større millionbeløb til fremme af sikkerhed, sundhed og trivsel i Region Hovedstaden.

I kategorien til fremme af sikkerheden i regionen er der uddelt støtte til projekter, der omfatter tilbud om svømning, livredning og selvredning til forskellige målgrupper. I Farum har Peter Lassen Spejderne i Farum modtaget 18.500 kr. i støtte til uddannelse i sikkerhed til søs.

”Pengene skal bruges til redningsveste i forbindelse med sejlads i vores otte kanoer for vores spejdere,” fortæller Kamilla Ravn, der er gruppeleder i Peter Lassen Spejderne i Farum.

Mere sundhed i regionen

Af TrygFondens uddelinger går 3.126.863 kr. til mere sundhed i regionen.

En række ansøgere - heriblandt Farum Svømmehal - har modtaget støtte til projekter, der skal skabe bedre sundhed blandt udvalgte grupper i regionen. Farum Svømmehal har fået bevilget 14.200 kr. i støtte til førstehjælpskurser eller -udstyr.

TrygFonden er en fond, der varetager TryghedsGruppens almennyttige arbejde. TryghedsGruppen er hovedejer i forsikringsselskabet Tryg og har til opgave at skabe værdi og tryghed gennem langsigtede investeringer og almennyttige uddelinger.

Publiceret 05 July 2019 05:15