Alt for mange bilister respekterer ikke parkeringsreglerne ved Furesøbad og kommer dermed til at spærre for redningsvejene. Nu vil byrådsmedlem Lars Carpens (V) tager sagen op politisk. Privatfoto

Alt for mange bilister respekterer ikke parkeringsreglerne ved Furesøbad og kommer dermed til at spærre for redningsvejene. Nu vil byrådsmedlem Lars Carpens (V) tager sagen op politisk. Privatfoto

Carpens om p-kaos: "Vi er nødt til at gøre noget nu"

Lars Carpens tager nu sagen om parkeringsproblemerne ved Furesøbad op politisk

Af
Martin Warming

Byrådsmedlem Lars Carpens (V), der også sidder i udvalget for natur, miljø og grøn omstilling, vil nu tage parkeringsproblemerne ved Furesøbad op i udvalget.

"Vi er nødsaget til at gøre noget nu. Jeg kan forstå, at forpagteren på Furesøbad i lang tid - dog uden held - har forsøgt både at få kommunen og Naturstyrelsen til at finde nogle holdbare løsninger. I det politiske udvalg har vi imidlertid på intet tidspunkt fået sagen forelagt, men det må ske nu. Om nødvendigt må vi have et af de lokale folketingsmedlemmer til at rejse sagen i Folketinget," lyder det fra Lars Carpens.

Han synes, at det er fint, at kommunen nu har lavet et kort over parkeringsmulighederne og vil kigge på skiltningen i området. Men det er ikke nok, mener han.

Han har derfor anmodet om, at sagen kommer på det førstkommende møde i udvalget for natur, miljø og grøn omstilling.

"Det er naturligvis uholdbart, at brand- og livredning ikke kan komme frem på de dage, hvor der er allerflest borgere på stedet. For nogle år siden inddrog Naturstyrelsen parkeringsfaciliteter ved Fiskebækbroen, hvilket sikkert har bidraget til at forstærke problemet," siger Lars Carpens.

Naturstyrelsen ejer også området omkring Furesøbad, og derfor kan kommunen ikke bare gå i gang med at lave flere parkeringspladser, men Lars Carpens peger blandt andet på muligheden for at indrette skråparkeringspladser på redningsvejen ned til Furesøbad, så der bliver plads til flere biler.

Publiceret 14 July 2019 11:00