Geopark Bjerg Grand Prix er navnet på det motionscykelløb, som Jens Veggerby står bag, og som du nu kan vinde et startnummer til.

Geopark Bjerg Grand Prix er navnet på det motionscykelløb, som Jens Veggerby står bag, og som du nu kan vinde et startnummer til.

Sidste chance: Vind startnummer til cykelløb

Geopark Bjerg Grand Prix køres i det smukke Odsherred 4. august

Konkurrence Den tidligere cykelrytter Jens Veggerby glæder sig til sommeren og særligt 4. august. Her finder Geopark Bjerg Grand Prix, der er et motionscykelløb i det smukke Odsherred, nemlig sted. Et cykelløb, som Jens Veggerby står bag sammen med Michael Kristiansen, der er bestyrelsesformand i Geopark Odsherred.

Motionscykelløbet fandt sted for første gang sidste år efter blot få måneders forberedelse, for da Veggerby og Kistiansen først havde fået idéen til løbet, gik det stærkt.

"Vi satte hinanden stævne på Dragsholm Slot, og derfra cyklede vi en tur ud i det fantastiske område," fortæller Jens Veggerby og lægger ikke skjul på, at der derefter ikke var så meget at diskutere; Løbet skulle realiseres.

Lækkerbidsken for motionister

"Hele området er en lækkerbisken for cykelmotionister. Det er så utrolig smukt. Jeg kan huske tilbage, at jeg som helt ung rytter, kørte en del cykelløb i Odsherred, og det at cykle i så smukke omgivelser, er bare noget helt særligt," fortæller Jens Veggerby og understreger, at det særlige dels er de mange indtryk; duftene fra markerne, farverne og kigget til vandet mange steder rundt på ruten samtidig med et udfordrende terræn.

"Deltagerne får med garanti pulsen op i det røde felt mange gange under løbet," lyder det fra Jens Veggerby.

Vind dit startnummer

Sidste år deltog 550 motionscykelryttere i løbet, og i år er forhåbningen, at deltagerantallet vokser.

Ligesom sidste år er Ugebladet mediepartner på Geopark Bjerg Grand Prix, og det betyder, at vi stiller en række startnumre på højkant til vores læsere. Det eneste, du skal gøre er, at sende en mail til redaktion@furavis.dk - husk at skrive Geopark i emnefeltet, mens du i selve mailen oplyser dit navn og adresse. Så deltager du i lodtrækningen om billetter til løbet, der finder sted 4. august 2019.

Vi trækker lod om billetterne 26. juli og vinderne får direkte besked.

Du kan læse mere om selve løbet på www.geoparkbjerggrandprix.dk.

Publiceret 20 July 2019 11:00