Moderniseringen af Kvickly Farum nærmer sig så småt sin afslutning, og varehuschef Danny Barbu Hansen (tv) og souschef Mikkel Eriksen glæder sig til, at alt stå færdigt. Foto: Helene Holm Stolle

Moderniseringen af Kvickly Farum nærmer sig så småt sin afslutning, og varehuschef Danny Barbu Hansen (tv) og souschef Mikkel Eriksen glæder sig til, at alt stå færdigt. Foto: Helene Holm Stolle

Varehuschef om modernisering: "Det skal blive en oplevelse at handle her"

Mere end seks millioner kroner. Så meget koster moderniseringen af Kvickly Farum, der skal give kunderne mere plads, en bedre segmentering af varerne og muligheden for scan og betal-selv

Af
Helene Holm Stolle

Lige nu vrimler det med håndværkere i Kvickly Farum, og sådan har det været siden begyndelsen af sommeren. Det er nemlig den helt store moderinsering, der er sat i gang i varehuset, som hver uge i gennemsnit har 14.000 ekspeditioner.

Moderniseringen, der både giver en helt ny nedkølet frugt og grønt afdeling, nyt inventar, der får varerne til at tage sig bedre ud, bredere gange og en helt ny kasselinje kommer til at løbe op i mere end seks millioner kroner, og Danny Barbu Hansen, der er varehuschef, er slet ikke i tvivl om, at moderniseringen er alle pengene værd.

"Der er ingen tvivl om, at det bliver godt. Vores vision er at være Furesøs foretrukne indkøbsted, og alt det nye kommer kunderne til gode. De vil nemlig lettere kunne finde sammenhæng mellem vores varegrupper, ligesom de vil opleve, at der bliver mere plads til at komme rundt mellem varehylderne - det skyldes, at vi vender kasselinjen, så alle de kvadratmeter, der i dag er bag kasserne bliver en del at varehuset, det svarer godt og vel til 200 m2, og det vil kunne mærkes", fortæller Danny Barbu Hansen og forklarer, at følelsen af mere plads vil være med til at gøre indkøbsturen til en bedre oplevelse.

Men plads gør det ikke alene. Med moderniseringen bliver der nemlig sat endnu mere fokus på oplevelsen - for alle segmenter at kunder. Der bliver nemlig etableret et børneunivers med alt, hvad babyer og familier har brug for, mens der for gourmeterne fremover vil gøres mere ud af at præsentere delikatesser og ikke mindst varehusets velassorterede øl- og vinafdeling.

Stort set ingen klager

Alle kender til frustrationen over håndværkerrod i længere tid, men selvom moderniseringen af varehuset nu har stået på i godt i to måneder, er personalet kun blevet mødt at positive kunder.

"Det er helt utroligt så søde vores kunder er, og det gør det hele lidt nemmere. Men jeg tror nu nok, at vi alle er begyndt at glæde os til, at det hele står færdigt", siger Danny Barbu Hansen og fortæller, at planen er, at håndværkerne har lagt sidste hånd på alt inden for de kommende to uger.

"Men vi trækker nu alligevel den officielle genåbning lidt længere. Den er planlagt til den 11. september, og det bliver en fest med masser af slagtilbud", lyder det fra Danny Barbu Hansen.

Publiceret 12 August 2019 07:55

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl