Gine er rykket midlertidigt ud på Store Torv på Farum Bytorv, mens renoveringen står på. Her er indehaver Rikke, tv, sammen med sin medarbejder Annette. Foto: Louise Mørch Vilster

Gine er rykket midlertidigt ud på Store Torv på Farum Bytorv, mens renoveringen står på. Her er indehaver Rikke, tv, sammen med sin medarbejder Annette. Foto: Louise Mørch Vilster

Gine bygger om og skifter navn

Hos Gine på Farum Bytorv er en stor renovering i gang, så butikken får mere luft og lys. Samtidig skifter butikken navn, så den adskiller sig fra Gine kæden

Af
Louise Mørch Vilster

Hos Gine på Farum Bytorv er der lige nu gang i en omfattende renovering, som begyndte mandag, og hvor al inventar er revet ned. Butikken er i stedet rykket midlertidigt ud på Store Torv, hvor indehaver Rikke Burton og hendes kollegaer servicerer kunderne. I den rigtige butik arbejder håndværkerne på højtryk, da butikken allerede er sat til at genåbne tirsdag den 10. september og fejrer det hele ugen med gode tilbud.

Når butikken genåbner bliver det ikke kun med nyt inventar, men også med et helt nyt navn.

"Butikken har set ud på den samme måde de seneste 15 år, så der skulle sket noget nyt. Det bliver et helt andet udtryk med luft og lys", siger Rikke Burton.

Forældre startede Gine kæde

Hun afslører samtidig, at Gine skifter navn til Burton, som er hendes efternavn. Det skyldes, at butikken ikke længere har nogen forbindelse til de andre Gine butikker, som er en kæde hendes forældre startede tilbage i 1967, og som gennem en årrække var placeret i hele landet.

"I forbindelse med generationskiftet afviklede vi en del af butikkerne til min fars tidligere kompagnon, der i dag driver de øvrige Gine butikker", forklarer hun.

Derfor vil hun med et navneskift signalere, at butikken i Farum Bytorv ikke længere har noget med kæden at gøre og undgå forvirring hos kunderne.

"Jeg gør også noget andet end i de andre butikker og har andre mærker, så derfor vil jeg gerne adskille mig. Jeg glæder mig helt vildt til at vise kunderne vores fine nye butik", siger hun.

Publiceret 09 September 2019 09:05