Børnene råbte hurra så højt og længe, de kunne. Foto: Louise Vilster

Børnene råbte hurra så højt og længe, de kunne. Foto: Louise Vilster

Se billederne: Krudthuset i Jonstrup fejrede 40 års jubilæum i fin form

Det går godt for daginstitutionen Krudhuset i Jonstrup, der fredag fyldte 40 år. De mange nye børnefamilier i området smitter af på institutionen.

Af
Louise Mørch Vilster

Den røde løber var rullet ud hos daginstitutionen Krudthuset i Jonstrup, som fredag fejrede 40 års jubilæum. Krudthuset består af både vuggestue og børnehave, og det går godt for Krudthuset, som blev udvidet sidste år med en stue mere i vuggestuen.

"Vi kan i den grad mærke, at der kommer flere børnefamilier til området. Vi har nye børn, der starter næsten hver måned", siger dagtilbudsleder Pia Rosa Jørgensen.

er blandt andet DGI certificeret, som betyder, at Krudthuset har stor fokus på fysisk aktivitet og for eksempel underviser børnene i yoga. Derfor viste nogle af børnene, hvad de havde lært til yoga, og fik de andre børn og voksne til at gøre det samme.

Fokus på bæredygtighed

Krudthuset fik også besøg af formanden for Udvalget for dagtilbud og familier, Bettina Ugelvig Møller (A), der holdt tale for både børn og voksne, som var samlet på børnehavens legeplads. Hun roste Krudthuset for at lægge stor vægt på bæredygtighed og for at have en grøn profil.

"Jeg ved, at I er en af de første daginstitutioner til at sortere madaffald", sagde hun.

Bettina Ugelvig Møller fortalte også, at Krudthuset med sine 40 år er lige så gammelt som "Anna og Lotte", men det er åbenbart andre figurer, der optager børnene i dag.

"Er der nogen, der har Anna og Lotte-dukker derhjemme?"

"Neeej", råbte børnene i kor.

Fejringen af 40 års jubilæet fortsatte om eftermiddagen, hvor forældrene var inviteret til kage sammen med børn, der tidligere har gået i Krudthuset.

Publiceret 09 September 2019 11:22