Lyngholmskolen har fornylig fejret sin 10 års fødselsdag, og her var alle sejl sat til. Privatfoto

Lyngholmskolen har fornylig fejret sin 10 års fødselsdag, og her var alle sejl sat til. Privatfoto

Gøgleri i skolegården: Lyngholmskolen rundede 10 år

Det er 10 år siden, at Stenvadskolen og Bybækskolen blev lagt sammen og blev til Lyngholmskolen, og det blev fejret forleden

"For 10 år siden blev Stenvadskolen og Bybækskolen fusioneret til Lyngholmskolen. Der blev dengang udstedt en konkurrence om, hvad den nye skole skulle hedde og valget faldt på Lyngholmskolen. Hvert år er dette blevet fejret med en særlig dag, hvor hele skolen har en festlig dag sammen", fortæller Anja Hansen, der er afdelingsleder på skolen.

I fredags kunne Lyngholmskolen fejre sin 10 års fødselsdag, og her var alle sejl sat til. Skolen fik nemlig besøg af et cirkus, der underholdte både stor og små med sjov, gøgl og artisteri

"Efter cirkusunderholdningen have klasserne lavet boder, hvor temaet selvfølgelig var 10-voli. Klasserne have været meget kreative, og der var både et lille tog lavet af en række med mooncars man kunne komme rundt med, sjove boder med konkurrencer, en bod med muffins, popcornmaskiner og meget, meget mere. Dagen har altid været en stor succes, da den hvert år på bedste vis viser, hvor stor sammenhængskraft, der er på skolen, og hvor godt skolen lykkes med, at alle elever både store og små føler, de er ægte Lyngholm-elever", lyder det fra Anja Hansen.

hhs

Publiceret 12 September 2019 10:11

Tyven brød vinduet op på første sal

politi Døgnrapporten fra Nordsjællands Politi kan berette om to indbrud fra Furesø Kommune. De er begge begået i Farum.

Tyv stjal sølvtøj og smykker

På Sommersvej er der mellem klokken otte og klokken 18.55 den 10. december brudt et vindue op til en villa. Vinduet var i første sals højde. Her er det ikke gjort op, hvad der er stjålet endnu.

Det er der til gengæld ved et indbrud på Dorthesvej, hvor der er brudt et vindue op på et tidspunkt mellem klokken 7.30 og klokken 18 den 10. december. Her er der stjålet smykker.

Se nogle af de historiske billeder her:

Kirke Værløse Kalenderen er sat til salg

styr på dagene Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening er klar med 2020-udgaven af Kirke Værløse Kalenderen. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse, der også fortæller, at interesserede kan købe kalenderen i Meny på Værløse Bymidte. Butikken sælger kalenderen helt uden fortjeneste.

"Vi er meget glade for den støtte, vi får fra Meny, der uegennyttigt bakker op om vores forenings aktiviteter," siger formand for husmoderforeningen Charlotte Søllner Hernø i pressemeddelelsen.

Den lille by havde tilbage i tiden adskillige købmænd, kolonialvareforretninger, en slagterbutik, egen bager, rejsebiograf og en kro med keglebane.

"Der er brugt adskillige dage på at finde interessante billeder i Furesø Kommunes stadsarkiv i Farum. Og indsatsen har givet pote. Der er bl.a. fundet fotos af den smukke rejsestald, som lå på Bygaden mellem nummer 19 og 23, af vandtårnet omgivet af marker op til 'Olsens funkisvilla' og af de bygninger, der lå til højre og til venstre for hovedindgangen til Kirke Værløse Kirke, ligesom der er fundet et foto af mejeriet, de lå på det, der engang hed Stationsvejen, men som nu hedder Knud Hjortøs Vej," skriver foreningen.

Der er trykt et mindre oplag, og salget skal støtte husmoderforeningen. Den kan bestilles på www.husmoderforening.dk eller - som sagt - købes i Meny.

Bestil kalenderen på www.husmoderforening.dk eller køb den i Meny i Værløse.

jbt