"Jeg havde den fornøjelse at spille sammen med Alf i mange år - tak skal du ha Alf - det svingede sgu", skriver Lars Juel Sørensen fra Barresøgård om Alf Blume.

Mindeord om Alf Blume: Til lands, til vands eller i luften

Alf stortrivedes i alle elementer. Nu er han her ikke længere. Mange vil savne manden med den store hund og fotografiapparatet om halsen – i fugletårnet, på Farum Sø eller ved Mølleåen.

Alf øste gerne af sin enorme viden om naturen og flyvemaskiner og lokomotiver. I en lang årrække fløj han selv paraglider –men efter et par meget alvorlige uheld tog han plads som højt skattet navigatør/fotograf i et Chip-Munk–veteranfly .

Alf blev ofte anvendt som speaker til de store air-shows rundt om i landet. I en årrække arrangerede Alf på eget initiativ cykelture på Værløse Flyveplads – hvad han dog ikke vidste om den flyveplads.

Her på Barresøgård har han været et faktotum. Med hans guitar som midtpunkt blev der altid skabt en fest. Fællesspisninger og Sct. Hans aftener etc.

Til hvert eneste Åbent Hus arrangement sluttede vi altid af med fællessang. Jeg havde den fornøjelse at spille sammen med Alf i mange år - tak skal du ha Alf - det svingede sgu.

Den 17. september afholdes der en mindehøjtidelighed for Alf klokken 16 på Barresøgård, Slangerupvej 29, 3540 Lynge.

Lars Juel Sørensen, Barresøgård

Publiceret 13 September 2019 16:30