Arkivfoto: Mostphotos

Arkivfoto: Mostphotos

Ældre kvinde efter voldsom faldulykke:

"Jeg håber, I læser med - Tusind tak for hjælpen"

"Der var to fantastiske kvinder, der hjalp mig og fik ringet efter både ambulance og min mand - dem skylder jeg en stor tak", siger Kristina Jensen

Af
Helene Holm Stolle

I sit hjem i Dalsø Park sidder Kristina Jensen og er mere end taknemmelig.

Hun har lige været indlagt nogle dage på Herlev Hospital efter et fald på parkeringspladsen bag Meny på Værløse Bymidte.

Her var hun så uheldig at slå hovedet lige ned i en kantsten.

"Jeg faldt så voldsomt, at der var blod over alt. Heldigvis så to fantastiske kvinder på 35-40 år det, og de sprang til for at hjælpe mig med det samme. De fik både ringet efter en ambulance og min mand," fortæller Kristina Jensen og fortsætter:

"Jeg kan slet ikke takke kvinderne nok. En af dem var endda på vej for at hente sit barn, men hun satte alt til side for at hjælpe mig - jeg har aldrig oplevet nogen lignende, og jeg er meget taknemmelig. Desværre fik jeg ikke kvindernes navne, og jeg nåede heller ikke at sige tak til dem. Så det er mit håb, at de læser mit tak her".

Ambulancen kørte Kristina Jensen til Herlev Hospital, hvor hun har været indlagt en del dage.

"Jeg blev både kontrolleret for blodpropper og brækkede lemmer, men der var intet. Så det var bare et uheld, at jeg faldt og slog mig så hårdt. Og selvom det har været meget dramatisk, og jeg stadig ser forfærdelig ud efter faldet, så har det også været en god oplevelse at blive passet så godt på af fremmede. Jeg føler mig meget heldig, kvinderne reddede mit liv", fortæller Kristina Jensen.

Publiceret 15 September 2019 07:00